Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volvoooooooooooooo

Kosmetyki - szczególnie kremy - czy drogie naprawdę lepsze????

Polecane posty

Gość volvoooooooooooooo

Stałam dzisiaj w sephorze przed półka z kremami dior i zastanawiałam się, czy te 300 czy nawet 600 złotych nie pojdzie w błoto, jesli kupie którys krem. Wkoncu poszlam do rossmana i kupiłam z AA za 25 zł :-O Kobiety, szczerze, czy te drogie kremy sa naprawde takie cudowne???? co polecacie????

Gość umma
wiesz co jest lepsze od tych kremów z diora za 600zł? Krem Babydream za 4 złote:D W tym pierwszym płacisz za markę a składzie dużo chemii, w drugim masz naturalny skład, same olejki i ekstrakty Także wiesz..........

Gość volvoooooooooooooo
No własnie dlatego nie kupiłam ;-)

Gość gg56
no al e miedzy np niva a deriika jest roznoica - derimka jest n ekstra

Gość lillypop
jasne, ze nie problem w dzisiejszych czasach to nie brak towaru, tylko jego nadmiar, który trzeba pogonić do klienta dlatego wmawia się nam wyjątkowość, nieodzowność, niezbędność danego wyrobu kobietom wyszukuje sie coraz to nowe defekty cery, figury i na te bolączki oczywiście od razu są odpowiednie produkty mamy panacea na wszystko pod postacią leków bez recepty i kosmetyków a jednak ludzie chorują i się starzeją jak zawsze

Gość lillypop
gg56 no al e miedzy np niva a deriika jest roznoica - derimka jest n ekstra ;;; różnica jest taka, że jednej cerze pasuje bardziej to a innej co innego i oczywiście są kosmetyki bardziej udane i mniej - to nie ulega wątpliwości jednak to nie cena o tym stanowi, tylko po prostu uda się odpowiednie składniki i ich proporcje tak połączyć, że wyjdzie coś co większości odpowiada

Gość dziewczyno,,
ja kupuje ives rocher od 3 lat i jestem zadowolona mam 37 lat i przede wszystkim dbam o nawilzenie i odzywienie skory,bo w redukcje zmarszczek nie wierze ale jak cera jest nawilzona i zadbana to zawsze mniej te zmarszczki widac

Gość volvoooooooooooooo
No dobrze, skład... ale sory, nie konczyłam kosmetologii, skad mam sie znac na skladzie kremu ? :-O

Gość volvoooooooooooooo
to co w takim razie stomatolozko proponujesz???

wiesz, ja tylko i wyłącznie kupuje dermokosmetyki takich firm jak eucerin, vichy, la rosche prosye, bioderm, bioderma, clinique, polecam polecam polecam la rosche prosey - swietne kosmetyki, nie wiem jak w Polsce się przedtawia sytuacja cenowa - ale wydaje mi się że są ciut droższe od vichy diora czy chanelke nawet tuzu do rzęs nie kupuje - wole max factora choć dobre mają podkłady - ale w kwestii podkładów i tak L'oreal powala ich na kolana serią truematch wiec z tych luksusowych firm kupuje wyłaącznie perfumy postaw na dermokosmetyki aa używałąm majac 20 lat kup sobie nawet olaja - też dobre kremy - choć w polsce nie maja calego asortymentu - wiec postaw na la rosche

Gość ja kupuję ziaję
za 4 zł - i tylko ona mnie nie uczula :-D

Gość volvoooooooooooooo
dziewczyny, a kupujecie kosmetyki na allegro??? nie ma podrobek???

Gość zabadddo
kobiety są zastanawiające dają się nabijać w butelkę płacąc za słoiczek mazidła horrendalne ceni i jeszcze się tym szczycą dzięki takim naiwnym wielu ludzi się dorabia na świecie

Gość bnvbbc
czasem lepszy tani, czasem drogi, to zależy ja np. cenię sobie działanie kremu Vichy Normaderm, który może nie jest mega drogi, ale dla niektórych tak i niektórzy mają za cenę Vichy z 10 kremów Nivea Soft Co kto lubi Ja mam kilka droższych a kilka tańszych

Gość laska niebieska
Każdemu co innego służy,ja uwielbiam ziajkę bo mnie nie uczula,szybko się wchłania i ładnie pachnie czego o innych drogich kremach ktorych używałam nie mogę powiedzieć.Od przesytu składników w tych super ekstra kremach też może skóra mieć dość.

Gość duzo mało
Nie wiem ale kupuję bardzo drogie kremy od 20 lat Diora, Esste Lauder i mam ładną cerę może geny a nie krem?

Gość klara arana facundo
normaderm też jest ok, ale spina mi twarz o guam nie słyszałąm ale ja predzej mam mieszaną niż suchą

Gość bo poczta polska nie jest
ja lubie krem brzowozy ktory kosztuje cos okolo 20-26 zl. powiem ci tak: mam azs, cere chujowa bo wrazliwa na maksa i problematyczna przez zapalenie skory i alergie. tzw dermokosmetyki z aptek dla atopikow mnie uczulaly. aa mnie uczula. sylveco ma bardzo naturalny sklad - jest idealny. alterra, aok czyli tez naturalne, nie uczulaja, ale jednak sylveco je bije na tzyzte

Gość ten link nie działa
Stomatoloszko. a co do pytania: moim zdaniem nie ma sensu tyle wydawać na krem bo średniopólkowce mają naprawdę dobre kosmetyki- NIVEA, OLAY,,LIRENE, YVES ROCHER, LOREAL itd.