www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 że 22 letni facet mieszka z mamą, kupuje mamie prezenty za powiedzmy 1000 zł, chce kupować na pół samochód, różne sprzęty jak telewizor? przy czym daje na swoje utrzymanie oczywiście, faceci nie myślą teraz o swojej przyszłości, zakładaniu rodziny, tylko grzaniu miejsca przy matce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 Napisano Styczeń 4, 2012 a jak uważasz że jak mieszka z matką to ma nie dawać na życie? a ni by dla czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiadomo kwiiiiiiii Napisano Styczeń 4, 2012 jak tak mu sie podoba to o co sie rozbiega???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 nie, to, ze daje na życie to jak najbardziej normalne, tylko, ze zachowuje się tak jakby był dłużny mamcie , ze żyje, ja kocham swoja mame , ale bez przesady... ma dziewczyne, a plany na przyszłość snuje z mamą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Killeruś180818 Napisano Styczeń 4, 2012 Pewnie za prezenty żąda od niej wyuzdanego und wulgarnego zeksu:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 może po prostu jestem inaczej nauczona, bo moja mama zwsze pomagała swoim dzieciom, nigdy nie chciała nic w zamian... a u niego est odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeerrr... Napisano Styczeń 4, 2012 22 letnie dziewczyny tez mieszkaja z rodzicami i nikogo to nie dziwi! czy to, ze mieszka sie z mama to znaczy, ze nie mysli sie o przyszlosci?!? Niestety ksiezniczki zeruja na facetach i oczekuja, ze to oni beda miec mieszkanie i kase na utrzymanie. Bozia raczki dala, wiec dziewczyny tez moga zarabiac i kupowac sobie mieszkania, bo przeciez facetom tez kasa w ogrodku nie rosnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezedury 108 Napisano Styczeń 4, 2012 Z jego matką nie wygrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 Eeerrr...- ale co chcesz powiedzieć, ja mam swoje pieniądze i nie żeruje na swoim facecie, po prostu mnie dziwi to, ze syn matce wszystko kupuje, a ona jeszcze mruczy, że taki prezent po co, że niedobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 Napisano Styczeń 4, 2012 zgadzam się z Eeeerrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katt Napisano Styczeń 4, 2012 moj zwiazek z facetem w tymsamym wieku rozpadł sie przez własnie tkie powody, ale to byl tylko powod bezposredni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 katt- moze opowiesz coś więcej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajowaty dziadu Napisano Styczeń 4, 2012 nieczaje o co kaman, zazdroscisz ze tobie nie daje czy o co tu chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 chodzi mi o jak dla mnie dziwny układ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeerrr... Napisano Styczeń 4, 2012 No to niech Cie to nie dziwi, bo ja tez kupuje rodzicom rozne rzeczy do domu i robie prezenty, bo mnie to cieszy. Mysle, ze bardziej martwi Cie to, ze facet nie odklada kasy na wasze mieszkanie i jego wyposazenie. Moze po prostu nie mysli jeszcze tak przyszlosciowo. W koncu ma dopiero 22 lata. Powinnas sie cieszyc, ze kasy nie rozwala albo nie przepija z kumplami. Ostatecznie to jego kasa, wiec moze wydawac na co chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 Tak moze właśnie mi o to chodzi, ahhh za bardzo się angażuje w takim razie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katt Napisano Styczeń 4, 2012 No to nie jest normalne. Jeszcze zalezy jak traktuje Ciebie ale w moim przypadku w pewnym momencie uzaleznienie od mamy zaczelo padac na to ze np on abyla zazdrosna ze nei spedzal z nia czasu.. a on nie chcac jej ranic np wystawiał mnie kompletnie do wiatru. To jest kwestia jak jest facet wychowany i już. Ja jak juz postawiłam sprawe jasno gościowi nagle przestało zalezec. To nie jest zdrowy stosunek do matki na pewno. Potem sa tylko problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 Ja jestem świadoma, że ze swoimi pieniędzmi robi co chce, ale jak mów, że chce to kupić z mama i to i to... dla mnie to jest dziwny układ, dodam jeszcze, że nia ma ojca i mieszka sam z mamą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 Napisano Styczeń 4, 2012 jak będziesz miała dziecko to się wypowiadaj:( bo wam się wydaje że jak dorwą chłopaka to powinien od razu zapomnieć o domu i rodzinie i zupełnie poświęcić się dziewczynie a ona i tak go po jakimś czasie w dupe kopnie bo stwierdzi że za mało zarabia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 i do tego przykro mi się samej zrobiło, jak kiedyś kupując jej kino domowe na prezent usłyszał, ze zamiast tego mógł jej kupić coś innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 monika1974- czy związki powinny powstawać tylko na zasadzie wpadka=załozenie rodziny? i nie mówię, że ma odstawić rodzine, tylko takie sytuacje dla mnie nie są normalne, ale być moze dla innych tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dncodc Napisano Styczeń 4, 2012 jasne ze to nie jest normalne, facet nie powinien sie wiazac z mamusia, wkladac cala kase na samochod na spolke z mama itd bo zostanie z niczym jak bedzie sie chcial usamodzielnic, choc pewnie nie bedzie chcial. ja bym sie sto razy zastanowila zanim bym sie z takim zwiazala. Wyglada na mamisynka bardzo przywiazanego do mamci, pewnie nigdy sie od niej nie wyprowadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 Napisano Styczeń 4, 2012 Kobieto ja już jestem za poważna na pytanie typu wpadka. ale mam synów i jak sobie pomyślę że jakaś dziewczyna będzie chciała stawiać jakieś dziwne warunki mojemu synowi to mnie szlak trafia. co z was za pokolenie jest teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 monika1974- ale ja nie mam jeszcze dzieci, więc najpierw muszę je mieć, zebym mogła planować życie z mężczyzną którego kocham? nie stawiam nikomu warunków tylko chce zrozumieć na czym polega jego myślenie, maminsynkowatość nie jest zaletą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 Napisano Styczeń 4, 2012 a jak jest u ciebie w rodzinie? nie jesteś dla swoich rodziców naj ważniejszą osobą? a ma to jakąś nazwę? np. tausiacórusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 4, 2012 U rodziców zawsze miałam wsparcie, ale pępowine mi szybko ucięli, sami kazali podejmować decyzje, mama zawsze mi mówi, ze jak się pościele tak się wyśpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polak potrafi Napisano Styczeń 4, 2012 monika a co ci do tego na co on wydaje własne pieniądze ? i tak musiałby gdzieś mieszkac i jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 Napisano Styczeń 4, 2012 a ja jestem matka kwoką:)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 Napisano Styczeń 4, 2012 polak potrafi; po zyjemy zobaczymy:) każdy jest mądry ale przed czasem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika1974 puknij sie w lep! Napisano Styczeń 4, 2012 monika wez nie pierol glupot, jak chcesz to rob ze swoich synow mamimsynkow, toc widac ze z kolesiem jest cos nie halo, bedzie mieszka z mamusia do smierci, ja pozniej bedzie ruchal i ona mu dzieci urodzi? watpie. twoi synuskowie tez niech sie z toba ozenia bo jeszcze ich jakas dziołcha wykorzysta, hahaha, zamkinj ich w domu najlpiej, i nie oceniaj szmato bo ciebie tez ocenią! co ty pierdolisz, dziewczyna nie leci na kase, pokochala mamisynka i jej sie czerwona lampka w glowie zapalila, widac ze jestes z biedoty i innych oceniasz pod siebie, jestes zalosnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach