Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www.kafeteria.pl/niepodszyw

CZy u faceta to normalne, jak myślicie??

Polecane posty

u każdego jest inaczej, ale boję się takiej sytuacji, ze kiedyś jak on już by jednak się zdecydował na własną rodzine i powiedzmy, ze będę w ciązy, czy potem wychowywać dziecko i będę uzależniona finansowo to on np powie mi, ze on musi mamie kupić, mamie pomóc, albo właśnie sytuacja mieszkania, ja np będę dzielić z nim swoje pieniądze a on swoje z mamą??? moze panikuje, ale to jest dla mnie dziwne

Gość masz słuszne obawy
jak najbardziej słusznie sie obawiasz To nie jest normalne a mamusia jest toskyczna Przerabialam to, ale mi sie udalo unormowac faceta, zreszta sam widzial ze cos jest nie tak ... znajomosc ze mna dala mu sily do oporu przed toksyczna matka, ktora uwazala, ze skoro ona ma spieprzone zycie (wpadka) to zadne z jej dzieci nie moze byc szczesliwe, bo ona przez nich (dzieci) stracila zycie Chora suka ....

Gość polak potrafi
no, myślę że dobrze myślisz.

Gość monika1974
nie jestem głąbie żadną szmatą za to ty jesteś popierdolonym głąbem tego pokolenia widać że matka nie była szczęśliwa wychowując ciebie. a co do biedoty to chyba nie jedna osoba powinna się poczuć tu urażona, no ale widać że mierzysz swoją miarką.

Gość monika1974
każda... tak mi się wydaje matka ...chce wychować dziecko na porządnego człowieka ale czasami nawet największe starania się nie udają

Gość monika1974
np. mój mąż z którym jestem w związku 20 lat był babci wnusiem i też przesrane

właśnie mam wrażenie, że ona daje swoim dzieciom zwłaszcza mojemu chlopakowi do zrozumienia, ze ich wychowywała tyle lat sama, więc teraz mają robić na nia bo są jej to winni... nie wiem może źle to odbieram i jestem suką ale tak mi sie wydaje

Gość polak potrafi
w co mama bedzie ingerować nie możesz sobie wyobrazić ale dowiesz się

Gość polak potrafi
kto tam ją wie w co będzie ingerować. jeśli synowa przejmie dochód syna to cała inwestycja na nic

Gość polak potrafi
trudno mi sobie wyobrazić planowanie przyszłości bez obszaru finansów. mama już to wie, na razie obserwuje

Gość polak potrafi
tak nim manipuluje że on sam tego chce a widzi bo ma swoje lata i jest doświadczona życiowo

Gość polak potrafi
nic nie rób specjalnego. miłość jest ślepa tylko widać już że nie będziesz miała lekko

To może zapytaj go czy on woli spędzić resztę życia z Tobą czy z Mamą? Nie szantażuj, że odejdziesz tylko powiedz mu, że już nie możesz czekać i chciałabyś żeby się zastanowił i zdecydował.

sęk w tym, że jesteśmy ze sobą niecały rok, ale ja jestem pewna, ze to jest ta osoba z którą chce byc do końca, on nie jest zły dla mnie, ale nie mogę pojąć co on myśli mówiąc no: myślałem, zeby kupić z mamą lepszy telewizor, bo ten mamy za mały...

Gość polak potrafi
hej no, 22 letniego faceta ma pytać czy chce spędzić z nią resztę życia ? najlepszy sposób żeby wszystko spierdolić

Gość polak potrafi
@niepodszyw - on ma dokładnie na myśli to że mają za mały telewizor i przydałby się większy.

Gość polak potrafi
samochód też potrzebny może za mało zarabia żeby kupić samemu a woli większy/nowy

Gość polak potrafi
a gdyby miał 26 lat to coś zmienia ?

Gość polak potrafi
nie wydaje mi się. to wy myślicie o zakładaniu rodziny