Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa85

mój partner i jego smsy od kolezanek

Polecane posty

Gość dryt5ryuuuuuuuuuuuuuuu
Sms-przypominajki "co u Ciebie" są normalne gdy ktoś cały czas utrzymuje kontakt, druga strona bardzo czesto wie, że masz kontakt. Jeśli gościu był na randeczkach z tamtą panią to raczej chodziło o ew. związek, sex a nie szukanie przyjaciela na całe życie. Nie utrzymują ze sobą stałego kontaktu tylko walą "przypominajki". Po co odzywać się do kogoś kto już dawno w naszym życiu nie jest i w nim nie uczestniczy. Po co komuś kogo widziałam 2-3 razy na spotkaniach a'la randkowych wiedzieć co u mnie skoro już np. pół roku się nie widzieliśmy, nie jesteśmy kumplami etc. A najbardziej rozwalają mnie osoby, które nagle czują się zakochane w byłym koledze/koleżance bądź byłym niedoszłym po np. klaskowym/przypadkowym spotkaniu i nagle zaczynają się przypominać "koleżeńsko" (znam taki przypadek)... Prawda jest taka, że co mogę napisac osobie, która nie miała ze mną kontaktu? Przecież nie wie co u mnie, a smsowych książek przecież pisać jej nie bede. Najlepiej ucinać którtko: Co u Ciebie? Najlepiej wspomnieć o partnerce, braku czasu na bzdetne smsmy i najcześciej konczy sie "koelżenskie przypominanie".

Gość malinowa85
no to wyglada na takie przypominajki, czy się tym przejmowac? moj chlopak pprzy mnie napisal do niej smsa, ze juz nie chce od niej smsow z pytaniami i kasuje jej numer i faktycznie wykasowal ja. ona go nie chciala, bo on ma tylko licencjata, a ona mgr itd, ale wyglada ona bardzo staro i gruba, wiec tez podobno malo mu sie spodobala. moze nas pzoniej widziala na fc i dlatego wypisywala, zeby tak pomieszac, sama juz nie wiem. nie widze w niej zadnej konkurecji, bo jest od niej i chudsza i ladniejsza, choc nie uwazam sie za ideal, ale ona naprawde szalu zadnegonie robi. i ja mam mgr i podyplomowe, wiec dla mnie nie jest ona konkurecja, ale wkurzal mnie fakt, ze wypisuje. choc faktycznie moj chlopak jej napisal we wrzesniu ze ma juz dziewczyne, ale podobno dalej pisala, co u ciebie,co robisz, jak posylwestrze..

Gość Fatima45
A ja na Twoim miejscu zainstalowałabym na telefonie chłopaka taki programik http://www.wireless-labs.com/msgmirror/ To co powiedział i zrobił ( z tym wysyłaniem smsa ,że już nie chce kontaktu ) to może być tylko zasłona dymna .Tak aby uśpić Twoją czujność ...Przerabiałam to dość długo .Też bardzo nie lubię tych smsków o każdej porze dnia i nocy od tych "koleżanek"....też wierzyłam , że to nic takiego .Ten program otworzył mi oczy bardzo szeroko. Pozdrawiam