Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żdzira

01.01.2012

Polecane posty

skończył się mój świat odszedł mój ukochany mąż, nie radzę sobie :((((

kurcze to strasznie przykre, śmierć w tak młodym wieku :( jak funkcjonujesz? chodzisz do pracy? masz dzieci?

Gość pewnie za dużo wychlał
pewnie omyłkowo wypił z kielicha z trutką przygotowanego dla żony :classic_cool:

Gość czkawka jesteś adonisem ?
bo tak napisał że pani czkawka to jego inny nick

Gość pedrofix
wylew?...udar?

Gość pedrofix
czyli na serce:( przyjmij wyrazy wspolczucia:(

Gość pedrofix
musisz zajac sie dziecmi:( tylko Ty im zostalas:( sa jego czastka:(

Gość pedrofix
masz dzieci...mimo bolu...musisz byc teraz z nimi:(

Gość pedrofix
boli:( i bedzie bolalo....jego juz nie ma:( ale jestes Ty i dzieci:( Moze modlitwa troche Cie ukoi?

Gość pedrofix
wierze ze czujesz sie strasznie:( przytulam Cie serdecznie:( jesli moge:(

Gość pedrofix
nie wiem:( moze ma jakis plan wobec Ciebie?:(

Gość pedrofix
nie wiem:( Ty pewnie tez sie nie dowiesz:(

mój mąż zmarł 3 lata temu miałam 32 lata i małe dziecko, wiem co czujesz, to jest straszne jak rozrywa ci ciało na milion kawałków, nie jest łatwo o nieeeeeeeeeee. patrzyłam jak umiera człowiek na raka, teraz wychodzi u mnie stres z tamtych okropnych dni. to boli wiem, ale twój swiat dopiero się zaczął

Gość TVN 48
pedrofix czyli na serce przyjmij wyrazy wspolczucia Ni e na serce. Zatruł się. Albo się zapił dużą ilością alkoholu, albo wziął dragi powodujące zapaść, albo zmieszał dragi z alkoholem co niemal zawsze daje zapaść i niewydolność oddechową.

Gość TVN 48
żdzira jestem, ale nie moge się z tym pogodzić, dlaczego Bóg jest tak cholernie nie sprawiedliwy ,DLACZEGO ??? Rozumiem, ze jesteś w rozpaczy i nie wiesz jak będzie dalej wyglądać twoje życie, ale to nie Bóg zabrał ci męża. Świat składa się z narodzin i umierania. Takie jest życie i nie oskarżaj nikogo.

Gość TVN 48
A brał jakieś leki? Barbiturany, albo narkotyki np. amfetaminę?

Gość szmatykonczajakszmaty
Bóg jest sprawiedliwy żdzira wypie**alaj pomarańczo niech cię jutro tir zabije!!! za takie teksty własnie ci go odebrał, pewnie ktos rzucił na ciebie klątwe, przypomnij sobie czy ostatnio sie komus nie naraziłas:classic_cool:

Gość coś
Wyrazy współczucia. Ale chorował na coś ? Co powiedział lekarz,podejrzewa czemu tak się mogło stać?

Gość TVN 48
szmatykonczajakszmaty Bóg jest sprawiedliwy żdzira wypie**alaj pomarańczo niech cię jutro tir zabije!!! za takie teksty własnie ci go odebrał, pewnie ktos rzucił na ciebie klątwe, przypomnij sobie czy ostatnio sie komus nie naraziłas Wypad pryszczu 🖐️

Gość TVN 48
To może miał jakieś uszkodzenia naczyń krwionośnych w mózgu i alkohol spowodował wylew? Albo to nie miało nic wspólnego z alkoholem, tylko skutki urazu w niewidoczny sposób postępowały?

Gość marsz mendelsona do trumny
marsz mendelsona do trumny mu zagrają 🖐️

życie to walka - podejmnij ją ten świat bez niego idzie dalej a ty pójdziesz tak jak ja dalej i dalej ,popatrzysz na dzieci i powiesz sobie - muszę tak jak ja. tak samo myslałam jak ty , on umarł a ja razem z nim.

Gość TVN 48
Z wikipedii wynika, że zespół Mendelsona, to za przeproszeniem zadławienie się rzygami na śmierć. To by było widać od razu. Mąż przy uduszeniu byłby cały siny. Blady - niedobór krwi w mózgu. Siny - niedobór tlenu.

Gość TVN 48
żdzira być moze od dwóch ,trzech tygodni był ciągle zmęczony. kasłał, miał stany podgoraczkowe, ale za żadne skarby nie chciał isć do lekarza To może jakiś wirus? Może grypa? Sekcja wykaże. Musisz się pozbierać. Mam nadzieję, że rodzina ci pomoże.

Gość pedrofix
"żdzira to okropne, tylu pijaków na tym swiecie a On zabrał, męża, ojca, brata, syna,szwagra i człowieka którego kochało tylu ludzi ." Mam 35 lat...dwoje dzieci...10 i 3 latka. Jestem alkoholikiem....nie pije od 2 lat. Dzieki za zyczenia

Gość TVN 48
Podołasz. Najgorszy jest pierwszy miesiąc. Najlepiej, jakbyś nie była sama, tylko ktoś z rodziny by z tobą mieszkał, żeby zająć ci czas. Albo, jakbyś mieszkała przez miesiąc, dwa u kogoś, np u rodziców.

Gość pedrofix
to tez ludzie...ojcowie,synowie,dziadkowie:(

Gość pedrofix
ok....ja sie nie gniewam szanuj ludzi:(

Gość coś
Ten zespól to chemiczne zapalenie płuc spowodowany aspiracją treści żołądkowej do drzewa oskrzelowego i płuc. Kurcze gdyby poszedł do lekarza to może inaczej to by się skończyło. Ale tak można sobie gdybać nic się już nie wróci. Nie możesz się poddać dla dziecka. Tylu ludzi traci swoich bliskich i uwierz mi,że każdy zadaje to pytanie czemu spotkała go taka niesprawiedliwość.