Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żdzira

01.01.2012

Polecane posty

Gość pedrofix
ja tez kiedys lezalem zarzygany...ale dostalem szanse. Wygladam na 25 lat...nie dalabys mi moich. Jestes rozzalona...ja to rozumiem. Moze do psychologa idz?...to swietni ludzie sa....pomoga

Gość coś
TVN 48 nie zadławienie się tylko zapalenie płuc czytaj!!!

Gość TVN 48
pedrofix to tez ludzie...ojcowie,synowie,dziadkowie Pedofile i kaci znęcający się nad rodziną. Każdy alkoholik to śmieć :O🖐️ Dobrze, że nie pijesz i nie wracaj do tego.

Gość pedrofix
"Pedofile i kaci znęcający się nad rodziną. Każdy alkoholik to śmieć " Ja alkoholik NIGDY...nie molestowalem...nie bilem, nie znexalem sie:( i moze jestem alkoholikiem....ale jestem wartosciowym czlowiekiem...nie smieciem:(

Gość pedrofix
idz...rozmowa orzyniesie Ci ulge...zobaczysz:(

Gość pedrofix
3maj sie:( a ja bede 3mal za Ciebie kciuki:( dobranoc...

Gość ptasiek nastroszony
chyba dobrze zrobil ze takiej zdzirze zabral on tam bedzie juz spokojny uwolniony od ciebie a ty tu bedziesz pociagac "wujkom" by dzieci wykarmic

Gość pedrofix
"ptasiek nastroszony chyba dobrze zrobil ze takiej zdzirze zabral on tam bedzie juz spokojny uwolniony od ciebie a ty tu bedziesz pociagac "wujkom" by dzieci wykarmi" co komu dasz...to do ciebie wroci.....pamietaj o tym...krucha istoto

Gość pedrofix
kim to trzeba byc...aby napisac cos takiego:(

Gość ptasiek nastroszony
wiem.... życzenie komuś by się pod tira wpierdolił jest bardzo charakterystyczne dla osoby w rozpaczy i utyskiwanie ze czemu nie kto inny tylko on.

Gość pedrofix
tak...to jest niestety bardzo charakterystyczne.... pozwol ze pojde juz spac...szkoda mojego czasu na takie "cos" jak ty... dobranoc

Gość HMS..RDS...Petard
"to okropne, tylu pijaków na tym swiecie a On zabrał, męża, ojca, brata, syna,szwagra i człowieka którego kochało tylu ludzi" A co to? Pijak nie człowiek? Gorszy jakiś? Bo co, bo chory? Myślisz że twój mąż był kimś lepszym od pijaka? Z tego co piszesz, wnoszę że tak ci się wydaje