Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozniczka222222

jest mi smutnooo

Polecane posty

Gość podrozniczka222222

wiem, że nie jestem piękna pod względem wyglądu. I dlatego dziwię się, że mam chłopaka, który, co tu dużo mówić jest dla mnie idealny. Wiem, że mnie kocha i to nie podlega dyskusji. Chodzi o to, że jego otoczenie to przysłowiowe 'laski'. Siostry jak z wybiegu, rozmiar 34. Mama również, babka z klasą, mega zadbana, rozmiar 34. Dziewczyny, znajomych czy kumpli, też super laski i to nie które już po porodach. I powiem szczerze jestem załamana. Nie miałam jeszcze do czynienia z nimi wszystkimi na raz. Jak coś to tylko przypadkowe spotkania na mieście. Wiem, że może to są idiotyczne podejrzenia, ale on się chyba mnie wstydzi przedstawić. Co akurat mnie nie dziwi. Ale jak sobie radzić kiedy w koło same piękności? Już teraz czuję strach co to będzie kiedy przyjdzie mi się z nimi zmierzyć? Przecież takie dziewczyny plotkują o rozmiarach, o odchudzaniu (wiem bo sam mi mówił, że jego siostry to tylko sport itd) a ja tu nie dość ze niska to jeszcze z nadwagą. Nie przyszłam się tu użalać, ale chce tylko opinii czy może tak być że on się mnie wstydzi? Obiecał mi raz spotkanie ze znajomymi, ok jeakoś się do tego nastawiłam, ale nie wypaliło, on był zajęty i nie poszliśmy. Potem raz zaprosił mnie do siebie do domu, ale odkładał to z jakis tam powodów przez ok 3 tyg, potem swieta, sylwester a teraz weekend i już nic nie wspomniał ze mam przyjsc. Co więcej, umówił się z tymi znajomymi (3 pary) w dzień w którym ja nie mogłabym przyjść z nim. I teraz - czy to tylko zbieg okoliczności czy jest coś na rzeczy? Proszę podpowiedzcie coś, czy mój wygląd może mieć z tym związek?

Gość małamiaaaaa
trudno powiedzieć cokolwiek, może się ciebie wstydzi, albo po prostu nie jest gotowy, żeby cie przedstawić rodzicom. Skoro mówisz, że wiesz, że cię kocha.

Gość podrozniczka222222
up

Albo z nim pogadaj na ten temat, albo zmień go i tyle. Nie rozumiem typa skoro się Ciebie nie wstydzi już dawno powinien przedstawić Cię rodzinie i znajomym.

Gość podrozniczka222222
up

Gość nefretette233
podnoszę