Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Hearts

SOUTH BEACH-30 kg

Polecane posty

Go艣膰 startuj膮ca1
majonez - to chyba tylko kielecki mo偶na - tak mi si臋 co艣 kojarzy ;) Wiesz co jak dla mnie menu jest sensowne - ja bym zamieni艂a jajecznic臋 z kolacji na 艣niadanie, ale dlatego 偶e wol臋 zje艣膰 konkrecik rano ;) Ja w艂a艣nie niestety zwa偶y艂am si臋 po weekendzie berli艅skim :( Niestety zjad艂am dzi艣 pieczywo a wczoraj wypi艂am kilka drink贸w - efekt jest widoczny :( Trudno, teraz wr贸ci艂am, wi臋c zn贸w wracam do I fazy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 startuj膮ca 1
U mnie dzi艣 waga taka jak w pi膮tek - wi臋c jestem happy :D mimo "grzesznego weekendu" wszystko gra :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 startuj膮ca 1
A co tu tak cicho? Pomar艂y艣cie z g艂odu ;) Ja zacz臋艂am dzi艣 II faz臋 :) w sumie zrzuci艂am 3 kg i wa偶臋 61,5. Teraz na spokojnie chc臋 zej艣膰 poni偶ej 60.

Udost臋pnij ten post

Jeszcze zyje:P u mnie powoli do przodu a dokladnie zmiejszam sie:) Na sniadanko wrabalam serek wiejski z rzodkiewka I kawaleczkiem ogorka I do tego kawaka(nie pilam juz 2 tyg ale dzisiaj musze) weekend mialam grzeszny ( w sensie alkoholu grzeszkow jedzeniowych brak) Musze wam powiedziec ze zrobilam zaje**** golabeczki:) zamiast ryzu dodalam pieczarki z cebula(podmazylam na teflonie) poprostu mniam!!! Teraz mysle nad jakas pieczenia:) Przez te diety zauwazylam ze gotowanie sprawia mi przyjemnosc:) Moglabym caly dzien w kuchni siedziec:) Moje drogie a ciagnie was do "innego" jedzenia??Bo ja sama siebie zadziwiam brakiem reakcji na inne rzeczy:) Milego dnia:*:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 startuj膮ca 1
Tak go艂膮bki to super rzecz :) ja robi艂am z pieczarkami i soczewic膮 :) Super. No w艂asnie nie mam ci膮got do innego jedzenia - owszem czasem co艣 bym s艂odkiego zjad艂a - ale bez przesady. Sama jestem zdziwiona, jak ta dieta nie przeszkadza mi w 偶yciu ;) 呕a艂uj臋 tylko 偶e nie mam wi臋cej czasu na gotowanie, mog艂abym wtedy pokombinowa膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 startuj膮ca 1
u mnie ju偶 61 r贸wne na wadze wi臋c nie jest 藕le :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 startuj膮ca 1
u mnie w zasadzie ju偶 "normalne" jedzenie - oczywi艣cie bez szale艅stw, jem same chude rzeczy plus mn贸stwo owoc贸w i warzyw. Nadal bez chleba i makaron贸w. Wprowadzi艂am kasz臋 i ry偶 a dzi艣 pierwszy raz b臋dzie zapiekanka z ziemniakami. Jest ok. A Wy jeste艣cie jeszcze na tej diecie? Czy zrezygnowa艂y艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja hearts
Ja nadal jestem:)tylko nie mam czasu zeby pisac:( I jakby tego bylo malo zapomnialam hasla do loginu:/ I nie moge dojsc jak je odzyskac:( Mam ladna 8 z przodu:)juz nie pamietam kiedy ostatni raz ja widzialam:P teraz to moja nowa-tymczasowa przyjaciolka mam nadzieje pozniej zamienic ja na 7 :P waga spada mi bardzo powoli ale ciesze sie ze spada.Nie mam ochoty sie denerwowac :)bo znajac mnie bym sie zalamala Milego dnia:*

Udost臋pnij ten post