Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadz30

Boje sie zrobic test - boje sie kolejnego rozczarowania

Polecane posty

Gość nadz30

Czesc To jest 6 dzien od kiedy mialo dojsc do zaplodnienia, a ja kolejny raz boje sie kupic test i sprawdzic. Mam taka straszna nadzieje ze w koncu jestem w ciazy. Juz nawet obiajy sobie wymyslam, ktore mialyby to potwierdzic, wiedzac ze to glupota. Czy tez tak macie?

test rob w dzien planowanej miesiaczki - wtedy bedzie bardziej wiarygodny i wyluzuj - przewaznie wtedy sie udaje

Gość nadz30
staram sie wyluzowac jak moge najbardziej, ale jak co miesiac sie czeka to ciezko juz sie luzuje. Trzymaj kciuki a najlepiej dwa:)

Gość 6 dzień czy 6
tydzień????

Gość nadz30
tydzien temu powinno bylo dojsc do zaplodnienia

Bałam się kupić, w koncu kupiłam okazał się negatywny. Po dwóch tygodniach zrobiłam jeszcze raz i wyszedł pozytywny. Mala nie chciała najwidoczniej dać się zobaczyc ;)

Gość mamama27
test się robi 6 dni od zagnieżdżenia a nie od zapłodnienia!! dopiero po zagnieżdzeniu zaczyna się produkować hormon hcg - a zagnieżdżenie może być do kilku dni po zapłodnieniu - poza tym w terminie miesiączki testy wychodzą bardzo blade - ledwo widoczne więc niema żadnych szans żeby ci 6 dni po wyszedł inaczej niż negatyw - zrób maks dzień: dwa przed terminem @ - z pierwszego porannego moczu - nie pij nic od wieczora i nie sikaj w nocy - wtedy jest szansa że blada kreska będzie - ja tak miałam - i po bladej kresce potwierdzająca beta z krwi

Gość tututututu :)
zrobiłam test 10 dni po owulacji, tj. 1 dzień po spodziewanej @ i wyszedł ujemny, choć w ciąży byłam, co wykazał test dopiero tydzień później. Tak jak ktoś wyżej napisał - od zagnieżdżenia, a nie od zapłodnienia, a to może trwać.