Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WidacJakglosy

Uważam, że nie ma ani jednego faceta, który by się..

Polecane posty

Gość WidacJakglosy

.. nie masturbował na fotkach swoich koleżanek rozmawiałem już na ten temat z wieloma facetami, anonimowo i realnie i dosłownie każdy miał taką sytuacje, że podobała mu się jakąś koleżanka, miał na nią mega ochotę, no ale wiadomo... ona na niego niestety nie, a z racji tego, że miał jej fotki (z nk, fb i innych gówien) to leciał na ręcznym :classic_cool: ja sam jak ostatnio liczyłem to przez dajmy na to 6 lat masturbowałem się na fotkach 8 koleżanek :classic_cool:

Gość gość kafeterii
Poprawka 9chyba, że facet=chłopiec) - nie ma chłopców, co by się nie masturbowali na fotkach koleżanek. Mężczyźni potrafią zapanować nad popędami...

Gość different***
Ja powiem więcej,nie tylko waliłem na fotce koleżanki ale na też na fotkach kafeterianek. Tu nie chodzi o zapanowanie nad popędem tylko o zrobieniu sobie przyjemności,czemu miałbym rezygnować z przyjemności.

Gość different***
Ja powiem więcej,nie tylko waliłem na fotce koleżanki ale na też na fotkach kafeterianek. Tu nie chodzi o zapanowanie nad popędem tylko o zrobieniu sobie przyjemności,czemu miałbym rezygnować z przyjemności.

Gość Zdzichamańkowa
Na szczęście nie daje seksownych fotek od neta :p

Gość Kajjjsencjja
Gdy miałam te 14-16 lat latało za mną paru kolesi, jeden nawet oświadczył moim znajomym, że jesteśmy sobie przeznaczeni... I oni walili do moich fot?!?! Nieee! :o

jesli jego kolezankami sa gwiazdy red tube albo ma 13 lat i rodzice nie zaplacili za internet