Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kolanach

dominacja

Polecane posty

Gość na kolanach

Jest tu ktos zainteresowany tematem?Wlasciwie calym bdsm...?Podzielmy sie doswiadczeniami.Opiszmy pragnienia.Moze tresura virtualna?

Gość na kolanach
Zablokowali mi w pracy Redtube i nie mam pod co trzepać konika, dlatego licze na wasze wpisy

Gość Pan wszechmogący
no to może zacznij?

Gość Pan wszechmogący
no to może zacznij?

Gość karolkaaaaa
Mnie kręci bdsm ;) Może nie jakiś taki mocno brutalny, że człowiek przez tydzień obolały chodzi, ale ogólnie tresura jak najbardziej mi się podoba :)

Gość na kolanach
?

Gość na kolanach
Piszcie coś bo zaraz dojdę

Gość a ja mam przystojnego
Obejrzałam kawałek filimka z bdsm i o co chodzi z tą kulką w ustach i w odbycie?

Gość taaa zainteresowany tematem
bo sie nudzi i marzy mu sie wirtualna tresura buahahaa. na czaty spierdalac a nie na forum

Karolka...masz jakies doswiadczenia?Czy podoba Ci sie to co ogladasz?Mnie najbardziej kreci zniewolenie psychiczne i pewnego rodzaju upodlenie.Zupelnie natomiast nie interesuje mnie swiat zabawek,ciezarkow,szpilek,lateksu.

Gość karolkaaaaa
No ja mam mniej więcej jak Ty ;) Mnie też bardziej kręci zniewolenie psychiczne ;) jeśli chodzi o doświadczenie to praktykuję to od paru lat z moim mężem :P Na co dzień raczej ja rządzę więc podczas seksu on się lubi wykazać dominacją :D Wtedy ( i tylko wtedy) może mnie poniżać, wyzywać, "brać siłą", robić co zechce, bić ( bez przesady oczywiście) ciągnąc za włosy itd :D

Moze ustalmy,ze nie jestem pro i nic takiego nie twierdze.Klimat mnie pociaga ale nadal daleko mi do pelnego wtajemniczenia.Osoby nic do topiku nie wnoszace moga przejsc do tematu o Amnesty albo szydelkowaniu.tyle.

na kolanach...ja bym chętnie na ten temat z tobą porozmawiała, ale odesłałeś mnie do topiku o szydełkowaniu

Gość karolkaaaaa
Do granicy chyba się dotrzeć nie da ;P Zawsze granice są rozciągliwe ( stety bądź niestety:D). Kiedyś ( jako gówniara) twierdziłam, ze anal jest fu i be :D i że nigdy w życiu!!! Aha... sama go zaproponowałam ;P i tak było z wieloma rzeczami...

Koci pazurek...nie mam pojecia,przed chwila go wymyslilam.Swoja droga do oryginalnych nie nalezy wiec....:)

oj, bardzo cię przepraszam, jakoś mi to umknęło;-) ale skoro jesteś kobietą, to nawet lepiej...rozmowa może być ciekawsza

aaaa....no tak....:) istnieje osoba, z klimatu, poslugujaca sie tym nickiem. I prowadzi tez bloga. Pomyslalam, ze to Ty :)

moimi granicami sa trwale okaleczenia, zabawy z fekaliami i...trzecia osoba w lozku, zwlaszcza jesli mialaby to byc kobieta...

Gość karolkaaaaa
hmmm być może :D właściwie na bank :D Ja lubię ból ale niezbyt mocny. Jednak są ludzie, którzy te granice swoje przekraczają- nie raz podczas bdsm były wypadki śmiertelne chociażby przez uduszenie ;) Pytanie była: Czy doszłyscie do swojej granicy- a więc... do wytyczanych przeze mnie granic dochodziłam nie raz, przekraczałam je, poszerzałam... a co będzie dalej? Nie wiem :D Nie sądzę abym sięgała po jakieś mocno ekstremalne doznania... predzej w moim przypadku będzie chodziło o formy sexu niż ich natężenie ( czyli np.. mooooże kiedys wprowadzę w swoje życie erotyczne pissing)

Fekalia odpadaja.tak mysle.trwale okaleczenie...w pewnym sensie mam.trzecia osoba..na zyczenie bylam trzecia osoba,tzn. patrzylam na seks.tak,wiem,ze byly wypadki smiertelne..to ryzykowna sprawa nawet jesli uzywasz slowa.

tak sobie was dziewczyny czytam...i ja daleko za wami...bo mnie nie bawią ani trwałe okaleczenia, ani ból, że o pissingu czy fekaliach nawet nie wspomnę!

Gość karolkaaaaa
Fekalia za żadne skarby ;P Mocny ból czy trwałe okaleczanie też odpada... a co do pissingu... na razie nie ma o tym mowy, ale nie wykluczam kiedyś w przyszłości ;) Wystarczy, ze anal wykluczałam xD i co z tego ;P Bardziej mnie kręci jak wcześniej pisałam psychiczne poniżanie... wyzywanie itd ;)