Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kolanach

dominacja

Polecane posty

a mnie nawet nie poniżanie czy wyzywanie...raczej podporządkowanie, uległość...beż bicia, lizania butów i nnych takich... Qurcze, chyba nie umiem tego wyjaśnić należycie... :-(

Sunia...przeciez tu nie chodzi o to,ktora zniesie wiecej.Moze Ty lubisz jak Cie prowadzaja na smyczy,ja lubie czuc zimne ostrze na piersi.Po to jest temat..zeby sie dzielic.A moze inspirowac?

Gość karolkaaaaa
Właśnie sunia ;) No i napisz co lubisz :) bo do tej pory piszesz to czego nie lubisz :P

Sunia...jestes najzdrowsza zwyczajnie;)Mm...ja mam slabosc do mezczyzn silnych.psychicznie oczywiscie.takich nieoczywistych wladcow.niepozornych z czyms takim w oczach..wzbudzajacych we mnie lek i zaufanie jednoczesnie.

pojecie mocnego bolu moze sie dla Ciebie zmieniac w chwilach silnego podnieceni;) odpowiedni Pan, wyczucie chwili i...wszystko moze sie zmienic;) wtedy bol laczy sie z podnieceniem i...orgazmem. Ale trudno mi to tak "na sucho" wytlumaczyc :D

sorki dziewczyny, ale jednocześnie próbuję pracować i udzielać się na dwóch topikach

Gość karolkaaaaa
koci pazurek coś w tym jest ;) Podczas podniecenia ból zamienia się w coś przyjemnego i potęgującego doznania ( to zalezy jaki ból... bo ja przesady nie lubię:P ). Mąż mi daje bardzo mocne klapsy, ale jak mi zasadził takiego klapsiora jak stałam przy garach to myślałam, że go zabiję :D Bolało jak cholera i nie miało to nic wspólnego z miłym doświadczeniem ;P A podczas podniecenia nie ma nic fajniejszego niż takie klapsy ;)

za klapasa w stytuacji, nazwijmy to, publicznej gotowa jestem "odwinac sie" i oddac :D mnie rowniez praca przeszkadza w bardziej aktywnym uczestnictwie na topiku ;)