Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SophiaAmy

Fryzura

Polecane posty

Wybieram się dzisiaj do fryzjera, ponieważ naszło mnie, żeby coś w sobie zmienić. Włosów nie chce farbować, ani skracać, bo kocham długie, a trwałej nie zrobię, bo okropnie się zniszczą. Stąd moje pytanie, czy pasowałaby mi prosta grzywka. Oto moje zdjęcie: http://bibainfo.pl/pub/91/232/140/109/2012/01/05/105433/9240/317427_273147396045928_100000520101429_1055885_648613131_n.jpg

Gość hsderwyrwa
Masz krecone wlosy i wydaje mi sie,ze grzywka odpada...fryzjer powinien cos Ci doradzic:D

myślę ze by pasowała ale masz kręcone włosy i bedziesz musiała sobie prostowac grzywkę. ale co tam rób:) a poza tym jak bym zafarbowała włosy na jakiś fajny kolor

Gość maczooooooooooo
najlepiej obetnij sobie na środku fisia albo unocuj na czubku głowy palme wielkanocną tak będzie najlepiej

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Masz lekko pokrecone wlosy i wg.mnie hgrzywkla Ci nie bedzie pasowala.....dobry fryzjer doradzi Ci:D

W zasadzie na tym zdjęciu mam kręcone. normalnie lekko tylko układają mi się końcówki i jest w miarę prosto. ; D Loczki to wynik skręcenia włosów w kok.

Gość ja mam kręcone i mam grzywkę
taką na bok czoła. do kręconych też pasuje. ale zależy od tego jak mocno się kręcą włosy - czy od samego czubka głowy, bo jak taki silny splot to grzywki nie polecam. u ciebie będzie ok, bo widać że to nie są mocno kręcone włosy.