Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vito21

wyprawka

Polecane posty

Gość vito21

hej dziewczyny Moja bratowa niedlugo powita dzidzie i szykuje sie nowa wyprawka. W temacie prezentu pomyslalam o jakims konkretnym śpiworku. Macie jakies typy. Myslalam o takim z polaru, ale sa tez z welna.

Gość zalinka2111111
śpiworków do wózka jest całe stado różnych - w zależności od tego jak długo i do jakiego wózka ma być to śpiworek. są i polarowe, wełniane i ze sztucznym futerkiem lub typowo bawełniane. nam osobiscie trafil sie taki i ma duzy plus bo mozna zmieniac rozmiar wedle uznania. akurat ten jest z welny http://womar.com.pl/section2.php?page=produkty&zm2=spiwory&zm3=9

Gość vito21
dzieki za namiary, to bedzie to

Gość kataerinad
Ja polecam spiwor z welna, czytalam w focusie ze welna ma wlasciwosci antyalergiczne bo posiada lanoline a ta tworzy wrogie srodowisko dla roztoczy i bakterii, chroni przed kurzem. Zreszta sprawdzcie sobie same, wystarczy przetrzec zakurzona polke sciereczka welniana ;)

Gość a mnie akurat 3 alergologów
odrazdzilo welnę bo może uczulać. Kazali kupowac z polaru. Wszystkie naturalne materialy typu pierze, wełna, sierść itd moga uczulać. Powinno się wybierać jednak sztuczne, ewentualnie bawełnę.