Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdgcv

nie moge odejść bo kocham

Polecane posty

Gość dfgdgcv

nie potrafie odejść od mojej dziewczyny, mimo ze 2 razy powiedziała ze nie umie sie we mnie zakochac, zachowuje sie mega egoistycznie i generalnie mysli tylko o sobie a ja co?? dalej ja kocham, ja pierdziele jak odejsc od niej

nie potrafie odejść od mojej dziewczyny, mimo ze 2 razy powiedziała ze nie umie sie we mnie zakochac, zachowuje sie mega egoistycznie i generalnie mysli tylko o sobie Ty też jesteś mega egoistą :) Nie martw się ;)

Gość Eleeena
no przeciez sznurkiem nie przywiazala Cie do swej nogi? Normalnie sie odchodzi. Podziekowac za znajomosc, ktora Cie nie satysfakcjonuje . I po sprawie!!!!!!!!!!!

W końcu się "zmęczysz" i uświadomisz że Twa bogini jest zwykłym człowiekiem i niczym nie odstaje od innych a inwestowanie swych uczuć jak w beznadziejny interes to wyrzucanie ich w błoto. Miłość... forma zatrucia.

zachowuje sie mega egoistycznie i generalnie mysli tylko o sobie przynajmniej jest konsekwentna

Gość dfgdgcv
kurwa wiem, ze nie jest przywiazana, ale za cholere nie da sie tego kroku zrobic, pierwsza miłośc w dupe

Wg mnie to bardzo dziwna historia , ona Ci mówi że Ciebie nie kocha więc wytłumacz mi dlaczego ona nie ODEJDZIE??? Moim zdaniem jeśli osoba ma świadomość , że nie zależy jej na drugiej to odchodzi i nie ją nie powstrzyma , bo jak można być z kimś nie kochając go to ja nie wiem.

Gość Eleeena
widocznie nalezysz do osob, ktore lubia cierpiec, cierpieniem sie wprost delektuja :-( Moze cierpisz na masochizm , lubisz byc kopany w tylek? Bo jak inaczej mozna wytlumaczyc mlodego czlowieka, ktory wszystko ma przed soba i trwa w beznadziejnej sytuacji dla siebie? Ktos tu zadal pytanie, czemu to ona nie odejdzie? Dobre pytanie, aczkolwiek moze byc prozaiczna odpowiedz . Rajcuje ja moze odrywanie motylkowi skrzdelek , jedno po drugim. Niech cierpi po trochu , niech sie slini , niech wzdycha po nocach. Trzymam go na smyczy emocjonalnej. Czyz nie mile ( o jak sobie mozna podbudowac samoocene)uganianie sie adoratora z wywieszonym jezykiem :-P Musielibysmy zapytac , ja o motywacje" laskawosci" bycia w zyciu naszego cierpiacego bohatera :-D Ale zapewniam Cie , ze najwytrwalsi zawodnicy, w ktoryms momencie robia PAS.

Gość antek_partyzant
ona nie odejdzie, bo teraz się bawi Tobą