Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm kim jestem

ile powinna wazyc kobieta o wzroscie 167 cm??

Polecane posty

Gość hsderwyrwa
hm kim jestem Po co dolkejac rzesy?? Pytam powaznie Wszystko jest dla ludzi:D Od czasu do czasu mozna dokleic cale rzesy badz kepki:D Ja jeszcze NIGDY nie doklejalam ale chyba zakupie na dniach i dokleje:D Ciekawe jak moje oko bedzie wtedy wygladalo:D Podobno mam ladne rzesy ale i tak wyprobuje kepki rzes:P PS.Zeszlismy z tematu:P

Gość według wszelkich tabelek
do a ile... no chyba potrafisz odjąć 11o od 157? Jeśli nie to podpowiem - 47 :D

Gość a ja waże
60 kg i mam 165 i mam fajną dupeczkę bardzo jędrną i wypukłą za to małe piersi i wyglądam czadowo :)

Gość hsderwyrwa
"1:1" tzn.????

Gość o ja pierdolkam
znam 3 dziewczyny ktore maja 166cm iwaza od 42-45kg i wszystkie s abardzo chude i chcialaby przytyc.ale nie moga. na pewno az tak chuda nie chaialbym byc. sama ma 167cm i waze 58kg i wg mnie to za duzo , mam grube nogi i troche tlusta dupe. ale wiadomo, nowy rok sie zaczal wiec juz niedlugo bede laska :P

Gość o ja pierdolkam
1:1 do jednej naturalnej rzesy przykleila mi jedna sztuyczna rzese.

Mmam 168 cm wzrostu jak ważyłam 52 kg to mi wszystko spadało z tyłka jak zabiedzona wyglądałam teraz 60 i jest ok 38 rozmiar noszę .

Gość zależy od budowy i wieku
Mam 170 ,budowa drobna ,duzy biust,przy wadze 47kg wyglądam swietnie.

Gość hsderwyrwa
o ja pierdolkam - dzieki za wytlumaczenie:D Ja przy wzroscie 165 cm.waze obecnie okolo 49-50 kg.i chce schudnac do 47-48 :D Ostatnio cos przytylam i bardzo zle sie z tym czuje:/ Majac 48 kg.nie wygladam na tyle:/Mam okropnie szerokie biodra...przynajmniej bedzie mi latwiej rodzic hehehe:P

Gość different***
Dokładnie,większość dziewczyn mogłoby ważyć poniżej 50 kg i wcale by nie wyglądały źle.

Gość o ja pierdolkam
wg mnie to najwazniejsze sa wymairy . dla mnie rozmair 36 to jest idealny rozair.do takeigo daze. piszac z mojego dosiwadczenia bo mam 167cm wzrostu , gdyby nie skolioza to pewnie mialabym z 169 cm ;-) cycki - ja mam 86cm -takie srednie ,ani to male ani nie duze - duzo zalezy od biustonosza. chcialabym miec tak z 88-90cm talia- ja mam 68- ok , ale fajnie byloby6 miec tak z 62-64cm biodra- nawet nie bede pisac ile mam- moje marzenie to 92cm,ale bede sie ciezyc z 94cm uda- nie bede pisac znowu bo wstyd- moje marzenie- 52cm. ale bede sie cieszyc z 54cm

Gość zależy od budowy i wieku
ja 30 lat,po jednej ciązy

Gość kjhkhkhk,h
52-67

Gość el chulo
"A kwestia wieku też ma bardzo duże znaczenie " No chyba wiadomo,że nie gadamy tu o babach po 30,bo i kogo takie interesują.

Gość o ja pierdolkam
no lwasnie ja tez sobie kupilam sztuczne rzesy ale nie dosc ze mialam problem z przyklejeniem ich, to sa wg mnie za dlugie i nienaturlanie to wyglada ( przynajmniej jak tak sobie przylozylam do oka) lae poprobuje jeszcze w tym tyg. moze mi sie wkoncu uda. dodam ze moja kolezanka tez miala szerokie biodra,ale jak schudla do 48kg tez przy 167cm, to w zycuiu bym nie pwoiedzilaa ze ma szeroka dupe. bylam w szoku bo nie sadzilam ze da sie to jakos zmienic.... zreszta ona nigdy nie byla gruba .wazyla z jakies 57cm, tluszcz glownie szedl jej do cycko i brzucha. nogi miala zawsze szczuple,no a dupke szeroka. a po schudnieciu to laska taka ze az zazdroscilam :P

Gość hsderwyrwa
o ja pierdolkam - ja tez mam tyle co Ty w talii i tez chce schudnac...w biodrach mam 80:/

Gość kjhkhkhk,h
"Mam 170 ,budowa drobna ,duzy biust,przy wadze 47kg wyglądam swietnie." haha rozbawiłąś mnie :D

Gość o ja pierdolkam
12:23 [zgłoś do usunięcia] el chulo "A kwestia wieku też ma bardzo duże znaczenie " No chyba wiadomo,że nie gadamy tu o babach po 30,bo i kogo takie interesują. dobre :D

nie, koleżanka wizażystka mi je dokleiła na potrzeby zdjęć :) nawet sie długo trzymały :)

Gość o ja pierdolkam
80cm w biodrach!?!??!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!

Gość hsderwyrwa
a propos wieku..........ile macie lat??:)

Gość o ja pierdolkam
25

Gość hsderwyrwa
noooo 80! Przed chwila mierzylam:P

Gość hsderwyrwa
Ja mam 28 lat:D

Gość o ja pierdolkam
nie ,no nie wierze ci. cyganisz mnie . gdzie ty to mierzylas? bo ja tak posrodku tylka. czy w najgrubszym miejscu .