Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annia887

FOTKA do oceny..

Polecane posty

skąd się wziął ten kult naturalności? większość lasek bez makijażu wygląda jak grzeczne panienki z reklam mydełka dove. ja u niej nie widze mocnego makijażu, ja widzę normalny makijaż

Gość roman z opola
jak dla mnie- twoja tapeta i solara- dyskwalifikacja. wygląda to żałośnie, jak u zdziry z remizy. takze sorry. zreszta, jak kumaty koles widzi takiego skwara to chce go wydymac (bo sądzi, ze glupi i latwy) i idzie dalej. no ale prostacy w sumie na to leca, wiec nie wiem, walcz o niego :D

Gość hshhhhhhh
Autorka tematu za bardzo jest opalona i pewnie tipsy nosi:P albo..............to jest PROVOKACJA

Gość hsderwyrwa
Autorka jest bardzo opalona !!!!!

Gość roman z opola
wlasnie bycie skwarem jest w cholere w modzie w zarowno drobno jak i wielkomiejskich klimatach, ale niektorzy sie nie uginaja :D jak mi sie zachce takiej to wole juz cyganke zabajerowac, bo ma to naturalne a nie skore zepsuta promieniami uv :P tak rzecze roman. (48l)

Dareios Ta cala anna blada nie jest, opalenizna ja postarza ale ja nie twierdze, ze to wyglada zle. Ma bardzo ladne wlosy tylko trzebaby bylo je jakos do ladu doprowadzic. A makijaz jak makijaz, tez przesady nie widze

no ma opaleniznę, ale normalną. a to że nie jest blada postrzegam jako zaletę

Obie ladne. Ta z 1 fotki jak juz mowilam - kolczykja szpeci i ta pomadka. Ania powinna sie troszke uczesac i przystopowac z opalenizna

Jeżeli autorka myśli że wszyscy faceci wybierają sobie kobiety tylko pod względem urody czy też opalenizny jak wcześniej wspomniała to odpowiedź dlaczego chłopak ją zostawił dla innej sama się nasuwa.