Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f';kf[;pf,m2p[;

no i dopadl mnie...

Polecane posty

Gość f';kf[;pf,m2p[;

instynkt macierzyński;/ mam 26 lat i lgne wrecz do malych dzieci:/ od jakiegos roku...szkoda ze nie moge miec swojego;(

Gość mnie też dopadł a mam 23 lata
i zawsze mówiłam, że nie chcę mieć dzieci a teraz bardzo chcę i staramy się z partnerem. Jego trochę przeraża myśl o tym, że będę w ciąży, że z dzieckiem tyle pracy ale też chce tylko się troche boi :) On taki strachliwy jest, nawet jak grypę mam czy przeziębienie to bierze w pracy urlop i czuwa nade mną :D Nieraz jak miałam wysoką gorączkę to na pogotowie chciał dzwonić :D Już nie chcę myśleć co będzie jak zajdę w ciążę, wtedy w ogóle chłop mi na zawał zejdzie jak będę miała mdłości :p

a dlaczego nie możesz mieć swojego?

Gość f';kf[;pf,m2p[;
:) to mile ja nie moge zajsc w ciaze problemy zdrowotne sama nie wiem czy bedzie mi dane;/

ale to potwierdzone przez lekarza czy tylko domysły? Może się uda, tylko nie myśl o tym tak bardzo :) Życzę Ci żeby się udało ;)

Chociaż znam kilka przypadków, gdzie lekarze mówili że nie ma szans na dziecko a po roku czy dwóch nagle cud i kobieta w ciąży :) Nie ma się co zamartwiać jeśli to nic poważnego a tylko takie gdybanie