Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamieszanie w kotle;)

Największe pustaki tego forum;)))

Polecane posty

TakaMałaJedna-ciebie najwięcej tutaj wszyscy oceniają jak widzę więc nie wiem/chyba lubisz jak ci słodzą?;)))

takmałajedna a wracając do twojej fotki:nosek zgrabniutki,usta piękne duże ,oczy też śliczne ale policzki masz jak u świnki(za grube)

Gość robione na ostro
Zaglądam tu od czasu do czasu i wiem ze to forum jest spaczone przez to ze wszystko wolno na nim powiedziec czy zrobic, ale pomijajac ten "defekt" i abstrachujac od tego ze to tylko anonimowe forum - są osoby które przypuszczam po ich wypowiedziach nie moga byc normalne poza kafeterią i niestety to widac po tekstach bo takich rzeczy sie nie ukryje, dlatego mianuję nr 1: CarrieBradshaw Preston Wyjasniam dlaczego: - jest skonczoną chamką - ma puste wnętrze - nie szanuje drugiego człowieka - jest prymitywna - buduje wulgarne wypowiedzi - ironizuje - wyzywa

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
jennifer skończ i chodź tu ze mną obierać za chwilę przyjdą ci co mają talony na pomidory:D

"wartością jest rodzina ,zdrowie,miłość dopiero później pieniądze I to mowi matka i zona, ktora w necie tylek pokazuje, przy okazji chwalac sie na prawo i lewo kasa ublizajac biedniejszym ze ze smietnika wyjadaja🖐️

Jakos nigdzie nie wyczytalam posta Twojego o wartosciach rodzinnych tylko pienieżnych. Np jaka to mialas skromna wigilie rok temu za ok 12 -15 tys zlotych..

to mówi matka i żona ,która była tutaj obrażana zanim chwaliła się kaśa, nie jestes obiektywna ,ale czego można spodziewać się po tym platynowym blondzie?;)

Gość hahahahhjhu
taka mała jedna schowaj to zdjęcie bo nie ublizając nikomu wyglądasz na nim jak zwykły knur czy prosiak masz typową urodę świnki pigi

ZielonaWyspa bajki z palca wyssane opowiadasz ...pokaż mi gdzie pisała o wigilii za 12-15tys? ładnie to wymyslać historyjki bez żadnego pokrycia?

13:55 [zgłoś do usunięcia] hahahahhjhu taka mała jedna schowaj to zdjęcie bo nie ublizając nikomu wyglądasz na nim jak zwykły knur czy prosiak masz typową urodę świnki pigi --------------------------- Dobrze kochanie juz chowam, na Twoje specjalne zyczenie 🖐️

Mała nie rządź się-to mój temat;);P

Gość Zmysłowa Koteczka Ona
taka mała jedna spasiony knur

to nie wypowiadaj się jak pustak z tytułu tego tematu;)

TakaMałajedna przypominasz mi z wyglądu moją bratową ,tylko że o na jest grubsza. Byłabyś na prawdę ekstra laska jakbys schudła z policzków;)pisze to życzliwie