Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczka 45

dominacja kobiet

Polecane posty

Gość suczka 45

Dominacja psychiczna faceta i tresura jest tutaj najwazniejsza ,wiazanie jader ,i podniecanie wielokrotne , a zarazem przerywanie , nie dopuszczajac do orgazmu ,powoduje mocny bol jader , na co on sie wtedy godzi na gwalt analny i picie mojego zloego deszczu , zeby tylko miec ten orgazm , i tu go trzymam do konca na jego wszystkie zwierzenia wobec kobiet , co on lubi w sexie , jakie kobiety , co go podnieca , jak cos klamie to bije po jadrach ,to szybko zmienia zdanie i mowi prawde itd

Gość suczka 45
ja zmuszam kazdego faceta aby sie na mnie , na moj widok podniecal i ja to musze widziec a on to musi mowic co go umnie podnieca , bawie sie moja cipka i kaze mu sie nania patrzec i widze jak mu kutas do gory idzie ,wtedy mu przerywam pejczem ze go uderzam po penisie az opadnie ,to ja znowu zaczynam od poczatku i tak duzo razy zeby byl mocno napalony , wtedy tylko dotknie mnie lekko mojej cipki i juz ma orgazm ..........

Gość napalek:]
ja z mila checia bym sie z Toba zabawil :)

Gość napalek:]
zgodzil bym sie na wszystko co bys chciala

Gość wiechu
ja mam spotkanie z domina i zaraz przy wejsciu kaze mi sie rozebrac i umyc w lazience i wchodze a tam pare sexownych stringow powieszona , co mnie juz podniecilo , wychodzac ona to widzi i mnie pejczem po kutasie , za szybko sie podniecasz , i zaklada mi obroze na szyje i wiaze rece z tylu . rozklada stojak spowiednik , wkladajac moje jajka do klamry i je mocno sciska , podkrecajac korbka je do gory ze ja stoje na palcach a cale cialo wisi na jadrach . przechodzi do seri pytan na ktore musze szyko odpowiadac , jak z jaka odpowiedzia mam problem to ona pejczem po jadrach a to bardzo boli i staram sie szybko odpowiadac . szkolenie i tresura psychiczna powoduje ze facet traci psychicznie swoja meskosc i staje sie uleglym wobec swojej pani , i zgadza sie gwalt analny i nawet picie zloego jej deszczu i w ten sposob facet staje sie jej niewolnikiem czyli psem i suka poslusznym na jej rozkazy , jesli raz przejdziesz takie spotkanie psychiczne i tresure to ciagle bedziesz do niej wracac nawet gdy ona da ci duza kare i cierpienia , ale co sie nie robi do swojej pani dominy ?

Gość posluszny sluga
Pani pozwól mi być Twoim sługą....