Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaijai

Prosze o szczere wypowiedzi... co sadzicie o

Polecane posty

NA poczatku jest ok, ale z wiekiem ta roznica wychodzi. Moja przyjaciolka ma 40 lat , jej maz 58, czyli 18 lat roznicy, i nigdy to im nie przeszkadzalo, a sa razem od 16 lat. I od jakiegos czasu zaczely sie pewne klopoty i problemy, niestety .

mój kolega teraz w wieku około 60 lat, w wieku 40 lat ożenił sie z dziewczyną młodszą o 20 lat. On 40 ona 20. widziałem ich rok po ślubie, myslałem, że z jakąs swoją kuzynka idzie i nawet z głupim tekstem odezwałem się do niego. Widziałem ich w tym roku, przyjechali ze świata odwiedzić polskie zadupie i muszę powiedzieć, że teraz wyglądają normalnie, jak mąż z żoną, błyskawicznie sie przy nim zestarzała i są normalni pod względem wizualnym.

Gość jajaijai
bmblondyn- az tak sie postarzala? Ale Ty ogolnie nie masz nic przeciwko takim zwiazkom? Uwazasz, ze sa udane? A jak wy, jako ludzie reagujecie jak widzicie 20 letnia dziewczyne z 40 latkiem? Nie patrzycie na nich dziwnie?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja jestem w takim związku 17 lat roznicy. Jest bardzo dobrze, nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Ja mam 23 on 40. Jest to mozliwe trzeba sie bardzo mocno kochac i to wszystko, niczym innym sie nie kierowac-innymi, przede wszystkim. Mialam nieprzyjemnosci w rodzinie, ale jestesmy razem i bedziemy. :)

chyba napisałem jak ja zareagowałem , myślałem, że jest to dziewczyna jego syna , albo kuzynka. A tak, raczej mnie to nie interesuje, tylko takiemu bardzo dorosłemu facetowi współczuję, cały czas prężyć się by dorównać kondycyjnie jej równolatkom, może być bardzo męczący, dla obojga

Gość jajaijai
No wlasnie, a co rodzina, znajomi na to? Czujesz dziwny wzrok ludzi, jak idziecie np. przez miasto?

rodzina bardzo zle to zniosla i znosi do tej pory. Ale musza sie pogodzic. Nie ma innej rady. Co na to ludzie, szczerze to nie wiem, nie patrze na ludzi jakos tak nie zwracam uwagi jak ide, ale fakt w knajpie czasem ludzie gapia sie bezceremonialnie. Jak sie mam czuć? jestem szczesliwa z nim a co mnie reszta obchodzi. Moze sie to tak w oczy nie rzuca nie wiem, bo akurat rzadko spogladam na innych jak ide z nim, az kiedys sie przygladne innym ludziom z ciekawosci czy na nas jakos reaguja.

Gość jajaijai
Mieszkasz z nim w Polsce, w miescie rodzinnym? Nie mialas ochoty uciec gdzis dalej, aby wlasnie zanjomi nie patrzyli dziwnieczy nawet sasiedzi... Taka mentalnosc! A jak jest w innych krajach, ludzie decyduja sie na zwiazki z duza roznica wieku, czy tylko u nas tak konserwatywnie?

Gość jajaijai
podnosze, licze na rozsadne wypowiedzi:)

ale mnie naprawde nie obchodzi co myślą i jak patrza ludzie czy znajomi mieszkamy w wiekszym miescie, zadnego z nas nie jest to miasto rodzinne, ale w pl hm, dlaczego uwazasz ze to takie dziwne, amorlane spolecznie, absolutnie nie odczuwam jakiegos ostracyzmu towarzyskiego z tego powodu ze jest starszy to raczej moje wewnetrzne leki, troche zazdrosc o przeszlosc, to jest najwiekszy problem w takich relacjach a nie inni ludzie

Gość jajaijai
pytam sie o wszystkie mozliwe aspekty, dziekuje za Twoja wypowiedz:) Moze ktos jeszcze dodac jakies historie z wlasnego zycia? Co o tym myslicie, podnosze:)

Gość jajaijai
up, piszcie ludzie:)

Gość jajaijai
moze dzis sie ktos wypowie:)