Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuska531

czy tez tak macie dziewvzyny??

Polecane posty

Gość nuska531

mam wrazenie ze bez makijazu wyglądam brzydko, poprostu mysle ze raczej zaden facet by na mnie nie spojrzał, a jak juz zrobie make-up to wyglądam znacznie lepiej, ładniej ( oczywiscie delikatny, bo nie lubie mocnego makijazu) i jak ktos mnie widzi bez makijazu czuje sie zle, zakompleksiona... tez tak macie??

Gość jjjjsssssaaaakkkkkkkkkiiiii
tak tez tak mamy

Gość bylam i kurą, i kobietą pracuj
mam tak samo :-) tzn nie mysle o tym, czy facet spojrzy czy nie, maluje sie dla siebie i tak jak ja lubie, ale wole sie zdecydowanie w makijazu (glupia kreska eyelinerem odmienia mnie :-))

ja tez nie czuje sie komfortowo. moj makijaz to tylko oczy, nie uzywam podkladu, nie maluje ust, tylko tusz i juz czuje sie lepiej. ww mojej twrazy oczy sa po prostu wazne, bez tuszu wygladaja na smutne.

Gość on ona ono
a do mnie czesciej podchodza (chyba jak na złosc normalnie) wtedy kiedy nie mam makojazu bo jak mam to pies nawet mnie nie obsika :/

Gość oooolaaa
ja również tak mam :)

Gość japonka855
udoskonalone zawsze czujemy się lepiej, co nie znaczy, że faceci wolą nas wymalowane ;) mój facet woli mnie bez makijażu, nie lubi jak się maluję (choć nigdy nie robię tego mocno, bo bardzo nie lubię) ale jak gdzieś wychodzimy to wiadomo, że moje samopoczucie ważniejsze :) w domu chodzę bez :)

Gość Też tak mam:)
I podobnie jak ktoras z dziewczyn pisala wyżej- moj mężczyzna woli mnie bez niego, a czasami gdy pytam czy ladnie sie wymalowałam on odpowiada "to jestes wymalowana?" :o co mnie bardzo irytuje