Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteem załamana

Nie doprowadziłam go do orgazmuuu :(

Polecane posty

Gość jesteem załamana

Wczoraj gdy sie kochalismy pierwszy raz nie udalo mi sie go doprowadzic do wytrysku.Tzn zawsze finishujemy oralme, ja mu robie "loda" a on wtedy tryska, a wczoraj niestety nie udalo mi sie.Dziwnie sie czuje.Dodam ze seks był wspaniały, stawal mu, miał twradegio, a gdy przyszlo co do czego po seksie, gdy zaczelac go ssac aby trysnął no to niestety nie dało rady.Co jest nie tak?Czz zdarza sie to wam czasami? Czuje sie podłamana tym :( 😭

Gość jesteem załamana
ja juz nie wiem co o tym sądzic, czy przestalam go podniecac? chyba jeszce nie bo seks zawsze jest wspanialy i nie ma zadnego problemy ze wzwodem, ma twardego i nie opada mu, wiec jednak go podniecam co nie co, tylko kurna wytrysku nie mial wczoraj :o

Gość rozwódkaaaaa
bez fascynacji, bez wzajemnego podziwu i szacunku to i oralem na finiszu niutati :D a mój może skończyć od spojrzenia w oczy ja zresztą też :D

Gość 4gf
niech zaleje ci migdałki nasieniem

Gość jesteem załamana
Wczesniej nie bylo tego problemu, :(

Gość jesteem załamana
nie brzydze, bo sie nie puszcam, mam tylko jego , ale on wczoraj " nie doszedl" niestety :o

Gość hyhgaratyaas
tez mi sie to raz zdarzylo... ale moj zawsze tak ma jesli wypije sobie %%... a wtedy właśnie troche wypil.

Gość jesteem załamana
smutno mi z tym, facetowii mojemu bylo tez dziwnie "niewsmak"o

To dlaczego dalej sie nie kochaliscie ?? Tylko zostawiłas go niezaspokojnonego a teraz się martwisz.. Mój facet jak więcej wypije to nie może dojść, ale kochamy się zawsze do skutku. Czasami dochodzi nawet 3 razy:)

Spokojnie, nie ma co się tak tym przejmować, tak się u mężczyzn dzieje i to nie ma nic wspólnego z Tobą:) Po prostu jego penis, a dokładnie mówiąc żołądź jest bardzo wrażliwy i musi dość często sięgać po dodtakowe pieszczoty przed sexem. Oczywiście nie zawsze tak jest. Nie masz co się tym przejmować. Nastepny raz będzie udany :)

Gość jesteem załamana
przez prawie 2 godz stał mu jak "dąb" a pozniej juz ztego zmeczenia mu opadl juz po prawie 2 godz:o Seks byl suiper ale on nie odszedl oralnie

kurcze to moze zrobcie sobe teraz przerwę, jak często się kochacie?

Faceci nie są jak my kobiety, że możemy po pare razy, im trzeba dać czasu. Widocznie był już na tyle zmęczony, że nie dał rady. Cierpliwości, bo ''jak chcesz dalej jechać, gdy zajedziesz konia''..

Gość jesteem załamana
tak 2-3 razy w tyg jest seks.Znamy sie od ponad roku

Gość fdsfds
facet to nie jest krowa do dojenia . Tez moze miec zły dzien

Gość fdsfds
facet to nie jest krowa do dojenia . Tez moze miec zły dzien i wtedy mleka nie daje .

Czekaj na nastepny raz, jesli i tym razem cos pojdzie nie tak to wtedy sie możesz zastanawiać co jest nie tak, a teraz głowa do góry! :)

Gość Mmartika
mój daje zawsze mleko . Wystarczy ze włoze go do ust i już