Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona31.......................

On ma kogoś

Polecane posty

ale on oprócz sexu z nią miec nic nie bedzie, o czym on z nią pogada? o czym można z 23 latką rozmawiać? Muszę mu poprostu w jakis sposob uswiadomic co traci przy niej, a co zyska przy mnie, boze ile bym dała zeby mi sie udało:(( ni8gdy bym nie pomyslałą ze zakocham sie w mlodzym, ale czy wiek jest wyznacznikiem szczescia?

ale kiedyś na pewno tak sie stanie..tak zwana wymiana na lepszy model..ale skoro facet mówił, że nie masz na co liczyć to raczej wiedział co mówi? moze po prostu nie jesteś w jego typie, więc im szybciej poszukasz innej miłości tym będzie Ci łatwiej

Gość rozwódkaaaaa
"rozwódkaaaaa mój obiekt westchnień ma 29 a jego 23" i kuźwa co z tego????????? ON JEST ZAJĘTY chcesz żeby popisowo toba pogardził? chcesz zrobic z siebie posmiewisko? ludzi w związku łączy wiecej niz sex łączy ich hobby, interesy, wspólne przejścia, a czasem nawet fascynacja i amiętność i miłość i wiele innych myślisz, że jak dupa zamachasz to zdobędziesz faceta??? ze szczytu choinki zlazłaś??? mścisz sie na tej dziewczynie??? mój ex był podrywany przez ładna dziewczynę, nie chciał jej (ona była zdecydowana skrajnie). 2 lata po rozwodzie, a on jej nadal nie chce. woli byc sam. Dociera cos do główki?

bez przesady, ja mam 22 lata i uważam, że mam o czym pogadac ze starszym facetem, jestem samodzielna, odpowiedzialna...nie zamierzam co prawda jeszcze zakładac rodziny, ale znam dziewczyny w moim wieku które tego własnie chca

na prawde, zamiast wykazac sie odrobina wyrozumialosci, jakiejs kobiecej solidarnosci to jeszcze jadem opluwają

Gość zniesssmaczona
A jaką solidarnością wobec jego dziewczyny ty sie wykazujesz? To musi byc prowo, nie wierzę, ze mozna byc taka idiotka.

Gość Eleeena
Iwona -prowokujesz na bank nas .Przyznaj sie? Tylko odpowiedz szczerze.

o czym może porozmawiać z 23latką ? Może ma z nią wiecej tematów i może właśnie ta 23-latka ma więcej do powiedzenia niż Ty i prawdopodobnie jest mądrzejsza od Ciebie.. "na prawde, zamiast wykazac sie odrobina wyrozumialosci, jakiejs kobiecej solidarnosci to jeszcze jadem opluwają" - no własnie bronie tej dziewczyny, której chcesz zniszczyć zycie. To jest właśnie solidarność kobieca.

nakłaniam do nie wypowiadania się odnośnie tego czy jestem głupia itp, nie znacie mnie także darujcie. Szkoda mojego czasu myślałam że znajde tu wsparcie ale się myliła, same mądralińskie które pozjadały wszystkie rozumy świata.

Idz sie lecz debilkoo ! Mam nadzieje ze jak juz bedziesz z tym kolesiem albo innym to tez znajdzie sie taka suka co ci go odbierze wtedy zobaczymy kto bedzie plul jadem szmatko :/

Gość zniesssmaczona
:D tego napewno nie napisala osoba mająca 30 lat, tylko jakas nastolatka.

Gość zniesssmaczona
Chodzi mi o wypowiedź autorki.

Gość Moordox
Skoro od razu powiedział , żebyś.na nic mię liczyła.tzn że nie jesteś w jego typie w przeciwnym wypadku nie miałby skrupułó i by zostawił swoją dziewczynę .