Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alliwant

Dlaczego lecicie faceci na szalone i glupiutkie panienki ?

Polecane posty

Gość alliwant

co? Dlatego, ze sami jeszcze nie dorosleliscie do zwiazku i zycia? Kiedy konczy wam sie wieczna zabawa, szalenie, kiedy dojrzewacie?

Gość singielekwcak
nie dojrzewamy, kobiety sa nam potrzebne do lozka, we wszystkim innym jestescie kula u nogi

Gość IloveTrain
kobiety to gówno i pasożyty gdyby nie miały pochwy, odbytu, ust i cycek nikt by na nie nie zwracal uwagi bo nie mają nawet pasji

Gość ssdfdsfdsfsdfds
Może wolą po prostu fajne, radosne dziewczyny, a nie przygnębione baby z pretensją do całego świata :P

Gość no i co z tego ze jest ładna
a chuj mnie to obchodzi na co se zwraca uwage a no co niech ... nich sie odjebie i szuka gdzie indziej

Gość alliwant
nie kochacie w ogole kobiet ? po co to cale pierdoolenie, ze szukacie ble ble ble, a nie tylko seksu ? dlaczego klamiecie cale zycie i przy kazdej okazji ?

Gość Wiedźmak Plugawiec
to brednie. Ty wcale na takich nie trafiałaś, wybierałaś sobie takich.

Gość alliwant
Wiedźmak Plugawiec to brednie. Ty wcale na takich nie trafiałaś, wybierałaś sobie takich. slucham? co wybieralam? takich tzn jakich? nikogo nie wybieralam, z zadnym mnie nigdy zadne uczucie nie laczylo, zwiazkow ani w innych zaklamanych ukladach nie bralam udzialu. ja nigdy zadnego faceta sobie nie wybieralam, jesli juz jakis zechcial kiwnac palcem w moja strone to tak bylo - powierzchowna relacja bez uczuc, czy "milosci", sama tez sie nigdy nie zaangazowalam, bo przy takim podejsciu faceta sama bym sie oklamywala czy bym liczyla na cos z jego strony, co mogloby nie miec nigdy miejsca jak widzisz ci co sie tu wypowiedzieli potwierdzili to, co sama uwazam, wiec nie wiem w czym masz problem napisalam prawde, to co mozna zaobserwowac i co pokazuja zachowaniem i slowem mezczyzni webec kobiet

Gość MANalfa100%
wŁAŚNIE JEWTEM PO IŁOWNI I LEDwo piśże jna klawiaturze tak się styrałem

Gość Zuzanna Amelia ==
Skoro faceci lubia akurat takie panienki to dlaczego chcesz im na sile wciskac inne?

Gość MANalfa100%
Takie głupiutkie panienki są optymistkami z reguły i potrafią wnieść dużo zdrowej energii w życie mężczyzny.

Gość alliwant
Zuzanna Amelia == Skoro faceci lubia akurat takie panienki to dlaczego chcesz im na sile wciskac inne? nic nikomu nie wciskam nie rozumiem dlaczego faceci klamia i sie strasznie zarzekaja, ze jest inaczej, mowia jedno a robia drugie, o to mi jedynie chodzi. wola pusta, latwe, zdziecinniale laski, do lozka, by sie nie nameczyc, nie natrudzic, a sobie ulzyc tylko po co wam zwiazki i malzenstwa w takim wypadku ? wy nigdy nie dorastacie, a to co bredzicie, oklamujac kobiety nie ma zadnego przelozenia na czyny, szukacie kobiet tylko do seksu (czasem do sprzatania i gotowania) i by sie z nia zabawic oczywiscie a wasze zale do kobiet o wykorzystaniu was, zranieniu waszych uczuc, milosci to jakas chyba zaklamana abstrakcja skoro kobiet nigdy nie kochacie ..

Gość amfb
bo nie lubią kiedy kobieta przerasta ich inteligencją a jak tu nie przerastać kiedy nawet najmądrzejszy facet nie dorasta inteligencją nawet najgłupszej blondynce:D

Gość prawiczekas
bo dobrze obciągają

Gość Trent Easton
Ja na głupie lachy nigdy nie leciałem. Zawsze lubiłem takie, które miały coś do powiedzenia, a nie siano we łbie.

Gość Trent Easton
"Każdy facet patrzy na kobietę jak na obiekt seksualny." Wykluczając gejów i aseksualnych.