Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Czy zdrada powinna byc karalna?

Polecane posty

np. zdrada w malzenstwie, mozna dostac kilka miesiecy wieziena. albo oskazyc partnerke o uszczerbek na psychice, jesli pusci sie z innym, i tez za to wyrok. w arabii saudyjskie za zdrade scinaja glowe mieczem. ja bym byl za mniejszymi karami, ale jednak ;)

Gość Bretania
już jest - rozwalone małżeństwa, nieszczęsliwe dzieci... :(

CarrieBradshaw-Preston - czesciej faceci zdradzaja, ale wy tez tak robicie, jesli pojawi sie odp. konkurent. zazwyczaja laski zdradzaja, jesli juz, w moim otoczeniu. jako zdradzony nie moge nic zrobic, a moja psychika nigdy juz nie wroci do pelnej normy.

Gość Bretania
wróci... nie uzależniaj SWOJEJ psychiki od CUDZEGO kurewstwa :classic_cool:

Gość sprawiedliwy
Karać,karać i jeszcze raz karać.Jeśli mnie zdradzi moja kobieta to mam prawo przylać jej 50 pasów na goły tyłek !

bic kobiety nie mozna, na to nie ma powodu. bic mozna tego z kim zdradzila... no wlasnie to tez jest chujowe. jakbym pobil tego 2, to ja bym dostal sanki :(

Gejtyp od kiedy masz dziewczynę? ostatnio sie o stanikach rozpisywałeś :D w końcu cię jakaś zechciała?

Gość wiem ze mam rację
tak,tylko że araby mogą mieć kilka żon a kobiety są nimi często z przymusu.Jak są z przymusu to nic dziwnego jak myslą o zdradzie..to naturalne. Tam jest niesprawiedliwość bo oni to mogą wszystko a kobiety nic. jak karać za zdrade to kazdego niezależnie od płci

Gość wiem ze mam rację
"Z Tego co wiem konstytucja zapewnia nam m.in wolność osobistą, wolność wyboru" aha,czyli jak morderca zabije to też nie powinien być karany,bo miał wolną wole,miał prawo zabić? jasne że każdy ma prawo wyboru ale w takim razie powinien też sie liczyć z konsekwencjami małzenstwo to umowa więc ktoś kto ją złamie jest przestępcą poza tym zdrada to narażenie życia i zdrowia partnera - mozna go zarazić szkodliwą,nawet śmiertelną chorobą (zwłaszcza jak facet sypia z prostytutkami ) a trauma jaką jest zdrada może nawet popchnąc do samobójstwa

Gość wiem ze mam rację
prawda jest taka że jest za dze społeczne przyzwolenie na zdradę.Może gdyby ją surowo karano to ludzie by to radziej robili z drugiej strony wiernośc ze strachu - co to za wierność...

spałam 5 godzin, bo się uczyłam i 2 godziny matmy miałam. Mózg rozjebany. :D:D Więc dziś mój mózg ma relax.

Gość wiem ze mam rację
masz prawo ale w takim razie nie powinnaś miec męża no chyba że on zgadza sie na to pieprzenie zdrajcy winny jest tylko zdrajca,problemy można rozwiazać inaczej

Gość wiem ze mam rację
związek w którym partnerzy ustalali zasady to też umowa :P między nimi jak nie rozmawiali o tym w ogóle to może być problem...

Gość wiem ze mam rację
no to dobrze że nie masz. jak czuje sie coś do kogoś drugiego to znaczy ze coś nie tak z tym uczuciem do pierwszego :P Poza tym dla kogoś zdradą może być seks bo na to ma sie wpływ,można sie opanować a na to co sie poczuje do kogoś to już raczej wpływu nie ma.

No niestety. Błędy młodości, bo już 2,5 roku. Nie wyciągam bo jakoś nie umiem się odzwyczaić oraz tyle ile się wycierpiałam to hohohoh :D:D:D