Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrknakolkach

ZDRADA i co dalej?!

Polecane posty

Gość cyrknakolkach

cholera! wiedziałam że się tak skończy, ale poszłam z nim do mieszkania tam trochę wypilismy i stało się, nie współżyłam z nim ale całowałam dotykałam i tak dalej, załuje tego nawet bardzo, ale te cholerne emocje, teraz to chyba odchorowuje bo leze przybita wszystko mnie boli. ale to nic. bo jestem w zwiazku od ponad pół roku z P. który był moim pierwszym facetem, a ja go zdradzilam, czuje sie najwieksza suką na swiecie, ale te gułpie chwile uniesienia. zPmi sie nie układało, nie usłyszałam od niego ze jestem chociazładna. a tu A. sypał komplementami, doceniał. Ja moge to przed nim (P) ukrywac, bo nie zamierzam sie juz spotykac z A. jedynie sprawy "służbowe" ale czy mozna tak na dłuzszą metę?! naprawdę żałuje, i mam ochote sie przytulic do P. bo tylko on sie liczy i wiem to, a z A to było nic nie znaczące. musiałam sie wygadać, po prostu.

Gość skromny ON
Musisz mu to powiedziec i potem przeprosic i odejsc. On bedzie bardziej od ciebie cierpiał.

Gość taki jeden facet27
ważne że żałujesz ..."Musisz mu to powiedziec i potem przeprosic i odejsc." to jest najgorsze co można zrobić...

Gość lepiej nie mów nic
nie poszłaś z tamtym do łózka, żałujesz i niech tak zostanie!

Gość też skromna
Jeśli Ci zależy na P. to, oczywiście, nic mu nie mów. Zranisz go tylko. Ale zastanów się nad sobą i swoimi uczuciami. Jeśli tak łatwo poddałaś się emocjom, to znaczy, że w obecnym związku czegoś Ci brak. Porozmawiaj ze swoim chłopakiem, powiedz mu otwarcie, że chciałabyś, oczekiwałabyś itd. Zobaczysz, co on na to. Wiele rzeczy da się wypracować, ale trzeba o tym mówić. I albo on się zmieni - wtedy będzie ok. Albo się nie zmieni - wtedy Ty musisz się zastanowić, czy stać Cię na kompromis i jesteś w stanie kochać go pomimo jego wad. Jeśli nie, to odejdź. Bo później będzie jeszcze trudniej i prędzej czy później znajdzie się kolejny, który umie ładnie mówić i znów zdradzisz. Szanuj siebie i partnera a wtedy sama znajdziesz słuszne rozwiązania :-) Powodzenia

Gość wiesz co mi kiedys
powiedzial kolega? ze wystarczy lasce powiedziec ze jest ladna fajna ze dziala na niego i juz jest jego tej nocy - a niestety musialam mu uwierzyc bo co tydzien inna dziewczyne na imprezy zabieral, kazda wpatrzona w niego, siedzaca mu na kolankach, calujaca itd. Dalas sie nabrac :D