Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otello marinello z gorzowa

dziewczyny, co was najbardziej kręci w facetach?

Polecane posty

Gość otello marinello z gorzowa

wyliczcie 5 najważniejszych rzeczy

Gość Teresa 46 Głogów
ja najbardziej lubię kudły w rowie i smrod spod napleta

Gość Renata 15 Rybnik
musi mieć dużego kutasa no i trochę kasy

Gość MANalfa100%
@ PrzemierzamPolaLasy "piękny umysł, siła charakteru i fizyczna, fajne ciało, zaradność, sztywny kręgosłup moralny" To co napisałaś to mój jedynie wierzchołek góry lodowej, mam znacznie więcej do zaoferowania. Jeżeli chcesz mnie lepiej poznać, umówi się ze mną już dziś - Warszawa i okolice ! Nie zwlekaj, ta okazja jest niepowtarzalna !

Gość Daaaagmara90
Ja się mogę z Tobą umówić :-). Jestem z Legionowa i studiuję na uniwerku

Gość ja mam to co ola
plus intelektualną wymianę pomiędzy :P:D

Gość wyglad
faceci sa do zaspokojenia kobiet i do popatrzenia, pomacania poza tym sa chuuuuja warci, pokuuurwieni na maxxxa

Gość MANalfa100%
@ Daaaagmara90 Kolumna Zygmunta godzina 16:00 może być? Mój rocznik to 88. Poznasz mnie po muskularnej, postawnej budowie; włosy - jasny blond, czarny płaszcz, czarne skórzane rękawiczki i czarne skórzane buty; cechy charakterystyczne - zabójczo przystojny.

Gość tak macje racje
"ogromne prącie" nie prawda

Gość MANalfa100%
@ MANalfa100% Kolumna Zygmunta może być, ponieważ mam po drodze, jednak wolałabym się spotkać wcześniej, to znaczy po moich zajęciach o godzinie 14:30. :-) Ja również uchodzę za ładną, miałam dosyć wielu adoratorów. Mam na dzieję, że Ty mnie nie zawiedziesz, jednak wolałabym zachować ostrożność i na wypadek gdybyś mi nie wpadł w oko, nie podejdę do Ciebie, a Ty i tak się o mnie nie dowiesz.

Gość MANalfa100%
@Daaaagmara90 W porządku, czyli będę czekał góra 15 minut, czyli do 14:45 pod Kolumną Zygmunta. Jeżeli nikt nie podejdzie, to znaczy, że nie wywarłem na Tobie pozytywnego i dodajmy wizualnego wrażenia.

Gość Daaaagmara90
A, bym zapomniała, przecież jutro św. Trzech Króli i nie mam zajęć na UW. W takim razie proponuję spotkać się rano, wtedy lepiej Cię zobaczę. Na przykład godzina 10:30 ?

Gość MANalfa100%
@Daaaagmara90 Ok, będę stał pod Kolumną Zygmunta od 10:30 do 10:45, jak Tobie się nie spodobam (w co wątpię), to po prostu nie podejdziesz i nie zagadasz. ;-*

intrygujace spojrzenie, styl wyslawiania sie, duze dlonie, swobodny, szczery/troszke beszczelny :D

Gość tak macje racje
jak mnie opluwa i sika na mnie po seksie :)

Gość MANalfa100%
MoniQue69 "duze dlonie" O nie! Nie mam dużych dłoni! To dlatego dziewczyny nie zwracają na mnie uwagi! Ha, nareszcie to odkryłem dzięki Tobie. :*

Gość smutna i spragniona:(Olsztyn
ja lubie jak nie puszcza pierdów i nie bije sie

Gość MANalfa100%
Byłbym ucieleśnieniem Waszych marzeń, gdyby nie dłonie. Nie są duże jak bochenki chleba u rolników. :-(

piękny umysł, siła charakteru, poczucie humoru, dystans(taki wewnętrzny spokój), atrakcyjny wygląd

Gość lalalalalanananana
poczucie humoru, fajne cialo, zaradny, inteligentny, majacy szacunek do kobiet. a w sensie czysto seksulanym to uwielbiam kiedy mruczy jak lize mu uszko :P jak patrzy na mnie pozadliwym wzrokiem, jak mnie przytula tak po prostu, w czasie seksu patrzy mi w oczy i widze jak jest podniecony i kreci mnie to, ze tak na niego dzialam :D:D jak mnie caluje po szyi,a potem schodzi nizej i nizej ahhhhhhhhhh :D:D

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Kiedys mialam faceta bardzo dlugi czas . Byl przystojny , mial poczucie humoru . Ale to nie jest najwazniejsze .. Nie dawal poznac po sobie ze mu bardzo zalezy . Dawal mi kwiatka co jakis czas , byl tajemniczy i czulam sie przy Nim bezpieczna .. Hmm do tej pory nie umiem o Nim zapomniec :)

Gość a mnie kręcą długie ZADBANE
włosy mam 27 lat mój narzeczony ma takie wlaśnie włosy, do połowy pleców mrrrrrrrrrrrrr\ p.s. no i jest spoko facetem, poważny, rozsądny, NIE PALI i ma całkiem dobrą pracę ;)