Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka9312390

Dziewczyny mieszkające z facetem, malujecie sie w chorobie? ;(

Polecane posty

Gość marylka9312390

bo ja mam angine i wyglądam tragicznie, i zastanawiam sie czy wy jak jesteście przeziębione lub chore malujecie sie dla swojego faceta czy nie ;(

Gość nie chce mi sie logowacc
ja sie wcale nie malu nawet jak zdrowa jestem jeszcze mnie sie nie przestraszyl:D

Gość nie maluję się jak jestem
chora. Poważny związek jest na dobre i złe. Trudno całe zycie się picować przed bliskim człowiekiem

maluje sie tylko i wylacznie do pracy i na imprezy - w domu zawsze bez

chyba cie pogielo kobieto? jaka ty chora? ze ci do glowy przychodzi jak wygladasz??????????????? choroba to choroba...kaszlesz, kichasz, masz wysoka temperature i makijaz... daj spokoj...a kij z nim...jak mu sie w chorobie nie podobasz niech spada !

Gość siemiatyczka
facet musi wiedziec jak wygladasz? jak sobie to wyobrazasz, ze cale zycie bedziesz przed nim wstawac wczesniej zeby sie zdazyc wymalowac, i spac tez bedziesz dopiero jak on usnie?? to chore... no ale tak pewnie jakby cie facet zobaczyl bez makijazu to by zwial. nie uwazasz , ze w prawdziwym zwiazku kocha sie osobe ,a nie wyglad, ze trzeba byc naturalnym, byc po prostu soba, a nie udawac??

NO CO TY!!!! Obolała, zasmarkana z gorączką, nawet by mi nie przyszło na myśl, żeby się umalować. Jak kocha to nie ważne czy jesteś brudna, poobijana czy umalowana, albo chora!!!!:):):) Kocha Cię taką jaka jesteś:):):)

Gość nie miszkam z nim, byłam z nim
PRACUJĘ z nim, jednak ostatnio sytuacja zmusiła mnie do pracy, wyglądałam okropnie.... strasznie, gorzej jak potwór... Jak mnie zobaczył obrócił się na pięcie poszedł do apteki i przyniósł mi reklamówkę leków:P