Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość q3trwtgfw4ett

Raz się cieszę i kocham a raz nie chcę być wolny, dziwne ktoś tak ma ?

Polecane posty

Gość q3trwtgfw4ett

Nie wiem jak to jest ale jestem w związku od trzech miesięcy w tym już od jakiegoś roku się znamy.Niby wszystko ok ale sam nie wiem jak to określić.Są dni że ciągle o niej myślę, mam jakieś tam lekkie motyle w brzuchu, mam z nią super kontakt, przytulamy się, całujemy, rozmawiamy i tak dalej a raz jest tak że budzę się rano i jest mi to obojętne.Zajmuje się sobą, najchętniej to bym z nią się nie spotkał bo nie mam na to ochoty, podobają mi się inne dziewczyny i tak dalej.Wydaje mi się że ona to samo czuje, jest czuła i tak dalej kiedy sytuacja tego wymaga a tak po za tym to ma swoje życie.Nie wiem może stary już jestem na miłość mam 25 lat, moja dziewczyna obecna 20.Jestem praktycznie 1,5 roku po rozstaniu , miałem narzeczoną 7 lat ale nie wyszło nam.Czy ktoś ma podobnie ?

Gość jaaaaakkkkkkkkkkkk
nie

Gość q3trwtgfw4ett
przed snem wyobrażam sobie, że obok mnie leży rosły murzyn, a gdy nikt nie patrzy, trzymam rękę w gaciach i miętolę kasztany

Gość amfb
zawsze tak jest kiedy zaczynasz coś nowego po długim nieudanym związku. Myślisz, ze właśnie to jest to a z czasem zaczynasz odczuwać rutynę. Z jednej strony chciałbyś być znowu wolny a z drugiej mieć do kogo wracać. Kiedy zasmakujesz wolności powracasz do niej myślami i mówisz sobie wtedy było super a kiedy jesteś sam odczuwasz przygnębiającą samotność i taka to mentalność.

Gość q3trwtgfw4ett
ale jak dotąd jedyną żywą istotą z jaką miałem kontakt fizyczny był mój jamniczek

Gość lenna del rrray
ja mam podobnie, ale jestem kobietą. raz za nim szaleję z tęsknoty i odliczam godziny do spotkania, a raz jest mi kompletnie obojętny i mogę go nawet pare dni nie widzieć.. z tym że on poza mną świata nie widzi i nie wiem czy kiedyś odwzajemnię jego uczucia :(

Gość q3trwtgfw4ett
a jak ma na imię twoje zwierzątko?

Gość mtmtm
to sie nazywa zmeczenie materialu, brak milosci

ja tak mam tzn. czuje to po swoim chlopaku on mowi ze ma taki charakter i ze czasem musi pobyc sam czesto klocimy sie z tego powodu ehhh