Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziaa21

jest tu ktos nowy

Polecane posty

a moze by tak po lampce jakiegos winka na poczatek ? moge plac , co prawda wirtualnie ale z serca nowi -na zdrowie , bysmy kupa sie trzymali tu :-D

juz nawet post powielilam , o wybaczenie prosze dla nowej gapy tu :-( ale zdrowie pijemy , babelki az wyskakuja z kielichow - oby bylo nam tu dobrze :-)

Gość olbi
ja jestem nowy - i na wstępie - po winku - czerwonym półwytrawnym proponuję

Gość olbi
sexi :) - dobre - znaczy .... ????

olbi -dawaj do nas .W grupie sila. Zdobedziemy nawet Bastylie sila :-P Sexy -dokad to sie udajesz Wedrowcze ? Pij z nami na zdrowie , dzis szczegolny dzien . Zapoznajemy sie !!!!!!!!!

Hej suwka,ja mam wyjazd,codziennie o 23 wyjeżdżam w miasto,zapuszczam muzę i się wożę tak bez celu,godzinkę lub dwie.Jak chcesz to mogę podjechać pod twoją chatę.

no i prosze , przy winku juz randki we dwojke ,wokol ryneczku w miescie hohoho dobra reke chyba mam, jako gospodyni hurra !!!!!!!!!!!

a dziekowac, dziekowac , gdzie , ja jako trzecia :-D Madzia -.nie przeszkadzac :-P poczekam na swoja kolej cierpliwie hihi

Gość Matus18l
ja jestem nowy:)

ja wyrozumienie mam dla milosci i slabosci :-D znajdzie i mnie tu ktos w kacie , ja poczekam , mamy duzo winka to co -polewamy dalej ZDROWKO moi mili

Matus 18 -juz mozesz winko pic , 18 minelo? witaj , ale rozpijacmaloletniego nie przystoi :-P no chyba , ze dorosly chlopak jestes -to na zdrowie !!!!

Gość Matus18l
madziaa21 ja juz skonczylem 24 latka a to matus18l to tylko taki nick dla odmlodzenia bo juz stary jestem i nikt by nie chcial ze mna pisac:P wiec zdrowie:)

Mateusz - jak nikt by nie chcial pisac ? Madzia bedzie chciala pisac . Fajnie , ze masz 24 , bo balam sie , ze Cie rozpije i mama twoja natrze mi uszy . A ja jestem bardzoooooo grzeczna dziewczynka .

Gość Matus18l
to sie ciesze ze madzia bedzie ze mna pisala, a ty tak jeszcze mloda i winko pijesz?:P tobie mama pozwala na takie trunki?:P

Gość Matus18l
jak bardzo grzeczna jestes??

moja mama nie wie o tym moim trunkowaniu na Kafe :-( Pewnie bylyby pasy przez tylek . Ja tu taka odwazna jestem , ale masz racje , grzeczna dziewczynka powinna wziac szczotke do zebow, prysznic, skarpety welniane na nogi i do lozka marsz :-( No nic posprztam moze po gosciach, chyba ze chcecie sie bawic dalej .... ja szoruje do lozka:-(

Gość Matus18l
Madziu co ty opowidasz mloda godzina a ty do luzka?? gzreczne dziewczynki tez siedza do puzna, ja pije dalej wiec mysle ze dotrzymasz mi towrzystwa??

chodz moj piesku , idziemy spac ( mam malego maltanczyka , pracowalam na niego mocno w pizzeri, by go kupic -Slodziak z niego )- Sexy -nie pij juz wiecej , bo Suwka bedzie Cie na plecach musiala niesc na ten ryneczek To co- do nastepnegp pisania Nowi Ludkowie na Kafe . Dobranoc Karaluchy pod poduchy a szczypawy pod nogawy :-D

Gość Matus18l
Dobanoc Madziu i ucałuj swojego malucha słodziaka:)

dobrze dostanie calus w nos i wytargam go za uchole od Ciebie Mateusz . Dobranoc wszystkim . Milo bylo Was poznac.