Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no no noo..

Nikt sie mna nie interesuje,a podobno jestem ładna.

Polecane posty

Gość no no noo..

Może to przez zeza? Na fotkach MOIM zdaniem wyglądam trochę korzystniej niz w rzeczywistości. Czasami jakiś facet mi się przygląda z daleka a jak minie z bliska to zaraz głowe odwraca.Dlaczego tak jest?

Gość moze to krutkowidze
i jak paczom z daleka to mysla ze ladna, a jak podejda to juz nie

Gość no no noo..
paczom ? nowy jezyk tworzysz? beatka- sama o sobie nie mowie ze jestem ladna. to jest opinia facetów;)

Gość no no noo..
tak,wyglad to nie wszystko,ale chce dobrze czuc sie we wlasnym ciele! 18 w tym roku

Gość no no noo..
co ?

Jeszcze się Tobą zainteresują, zobaczysz;) Tylko nie marnuj czasu na bezsensowne puste znajomości ;)

Gość no no noo..
Od lat tak słyszę :o I mam tak czekac do smierci az moze ktos sie zainteresuje? Rowiesnice maja fajne zycie,a ja sie jeszcze nawet nie calowalam,jestem bardzo dzika;/

Masz problem i to ze sobą i nie pisze tego aby Cie obrazić, Broń Boże. A ja już Ci odpowiem na czym on polega. NA BRAKU WŁASNEJ AKCEPTACJI. Podejdź do lustra i pogadaj ze samą sobą, jesli nie zobaczysz w tym problemu, to zacznij życie towarzyskie i jesli jestes taka ładna jaką siebie opisujesz, to poznasz nie jednego.

nie dzika, tylko zakładam, że porządna i wartościowa, a więc warto poczekać. Bo zwiazać się z kimś, to nie problem. Problemy są potem. Grunt, to się świadomie i dobrze związać. A co do całowania, to to jest niesamowite, ale ja sam miałem okazję dopiero w wieku 22 lat i warto było poczekać na swoją wybrankę :)

Gość no no noo..
Ja zamiast na rozmowie skupiam sie na zezie:/ Bo mam. I rodzice rowniez mi wypominaja a nie zrobia nic zeby go wyleczyc bo uwazaja ze jest ok :/ bym musiala chyba krocie wydac aby oczy byly normalne a nie wiem skad to wezme. ciagle tylko o tym mysle zamiast sie rozwijac. sadze ze to nie ma nic wspolnego z wartosciami. A swoja droga- i jak było? Uprzedzałeś tą dziewczynę? nie bylo Ci glupio?

Gość no no noo..
nie chce sie ujawniac jak juz tyle o sobie powiedzialam... nie wiem czy charakter, staram sie byc mila,pomocna, dogadywac sie z ludzmi.. jednak to za mało.a obcy przeciez na charakter nie patrza, tylko odwracaja glowe bedac blizej mnie

,,staram sie byc mila,pomocna, dogadywac sie z ludzmi'' może tylko Tobie się tak wydaje? a probowalas znalezc troszkę starszego od Ciebie chlopaka? taki po 20 ma już nieco inaczej poukładane w głowie niż 18-19latek

nie, nie musiałem jej uprzedzać, dla niej też byłęm peirwszy. No i nie było mi głupio, w zadnym razie, heh:)

Gość no no noo..
Ale nawet Ci starsi zwracaja uwage na oczy przeciez. co ja mam robic??

Gość no no noo..
a skad pewnosc ze ja znajde takiego co bedzie mi odpowiadal? chcialabym zeby byl pierwszym,ale watpie ze tak sie stanie

Gość no no noo..
Śmieszny student -> nie potrzebuje pytania sie o opinie ,ona nic nie zmieni bo ja znam nawet jesli nie jest prawdziwa( co by tlumaczylo moja samotnosc)