Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka111111

Jak mam sama sie rozdziewiczyc?

Polecane posty

Gość lolitka111111

Mam 22 lata i jestem dziewica, a chlopakowi powiedzialam ze nie. I teraz musze zrobic to sama, zeby sie nie wydalo, nie chce zeby bylo dyzo krwi przy stosunku. Co robic??

Gość wsadz se kij od szczotki albo
KABACZEK

Gość lolitka111111
powaznie pytam, prosze o rade jestem przerazona

Gość głupia jestes
czemu mu powiedziałes ze nie jestes. Jezeli go kochaszto rozdziewiczanie jak to ujęłas zostaw dla niego . Ja ze swoim jestem 4 lata i był mom pierwszym , bolało ale tej chwwili nie zapomne do konca zycia bo to było z nim , pieknie delikatnie z miłosia i czułoscia a nie z jakim warzywem jak ci prponuja

Gość tamponem blony
tamponem błony nie przebijesz !!! kto ci powiedział ze tak? pozatym nie wiem jakiego kalibru musiłby byc ten tampon aby przebic błone

Gość lolitka111111
poza tym ja studiuje a on to zawodowka i praca fizyczna wiec tak cos mnie od niego odpycha. nie powiem mu prawdy bo sie wstydze, tym bardziej, ze on opowiadal o swojej bylej i ja zmyslilam swoja historie, zeby nie byc gorsza.

Gość wójekstaryhuejk
idea dziewic przed wpadką "wszystkie już bzykały a ja to gorsza" po "o teraz już wiem gorszej można powiedzieć"

Gość jak masz psa
to nadstaw się mu :)

Gość lolitka111111
wójekstaryhuejk co masz na mysli????

Gość ONA ma tampota
tamponem blony tamponem błony nie przebijesz !!! kto ci powiedział ze tak? pozatym nie wiem jakiego kalibru musiłby byc ten tampon aby przebic błone takiego co urzywają hipototamice w zooo kiedy maja miesziaczke obwod 30 cm

Ależ oczywiście, że można tamponem, tyle że nie każdą Hymen miewa bardzo różną postać - od jednego, dużego otworu - i takiego tampon nie uszkadza - do kilkunastu malutkich otworków - przypomina wtedy sitko i taki uszkadza się bardzo łatwo - tamponem, palcem itp.

Gość głupia jestes
to sie za seks nie bierz pierwsy raz jest wazny i wyrobi ci zdanie o seksie nie jako o przyjemnosci tylko o obowiazku i czynnosci ,,mechanicznej' mówisz ze ci cos od nigo odpycha a jak w przyszłosci cie od seksu tez bd odpychac bo sobie przypomninac bedziesz swoj 1 raz' . A ty myslisz ze ja to piekna jestem ? super top models otoz nie płaska nie jestem za to wrecz przeciwnie tłusta dupa jestem ale on mnie pokochał nie za to jak wygladam tylko za to co mam wewnatrz . Moja rada poczekaj na własciiwego chłopaka.

Gość lolitka111111
mam czekac do 40 stki? nikt na mnie nie zwraca uwagi .... tego poznalam przez internet

Gość lolitka111111
mam czekac do 40 stki? nikt na mnie nie zwraca uwagi .... tego poznalam przez internet

Gość lolitka111111
dobra juz dobra nic nie bede robila, najwyzej zostane cnotka do konca zycia

Gość Cipkoman
Wsadz dyszel od wozu drabiniastego

Gość OsTaTnIa NoCkA
poza tym ja studiuje a on to zawodowka i praca fizyczna wiec tak cos mnie od niego odpycha. a co cie odpycha ? ze zawodówke ma? to znajdz se studenta jak ci nie pasi student lepiej cie nie posunie

Gość gość
Kup sobie wibrator z jakiejś strony, może być nawet niedrogi, to za jednym zamachem pozbędziesz się błony, zrobisz sobie przyjemność i poznasz, co to orgazm. Łatwo teraz zrobić zakupy przez neta, paczki przychodzą opakowane tak, że nikt nie będzie wiedział, co jest w środku.

Gość gość
poszukaj innego faceta, a tamtego olej. I wstaw szampana do lodówki.

Gość gość
Zrup mi loda to ja cie rozdziewicze

Gość gość
Dokładnie, wibro sobie zamów, albo mam lepszy pomysł-sprzedaj dziewictwo! Widziałam takie ogłoszenia, pozbędziesz się problemu i zarobisz! Sama bym tak zrobiła, ale nie mam błony od 10 lat...

Dziewczyno czy ty jesteś głupia czy tylko udajesz. Rozdziewiczyć się samemu! co to k***a jest. jak chłopak jest normalny to nawet to doceni a jak nie to go pogoń. Powiedz mu prawdę. a poza tym radzę poczekać z tym do ślubu. POZDRO

Gość gość
Dam ci 100 zł jak będe mugł cie rozdziewiczyć sama morzesz wybrać czy ma być delikatnie czu na ostro przemyśl to :)