Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antycieniasowa

Jestem strasznie wybredna jesli chodzi o wyglad faceta

Polecane posty

Gość antycieniasowa

Czemu faceci są tacy brzydcy? 😭 to znaczy nie wszysycy, ale wieksza wiekszosc :O Najgorsi są studenci, 3/4 z nich to kurduple, chudzielce z pryszczami na dupie. Nie zwiążę się z żadnym facetem jezeli nie zaakceptuje jego wygladu w 100%. :) Ja jestem piękna i moj facet też musi być przystojny :)Tylko z takim stworzę idealny związek.

Gość sdfer
dla mnie to ty wcale nie jestes wybredba ...Jesli odrzucasz studentów to masz bardzo niskie wymagania . Bo wlasnie ta grupa jest najatrakcyjniejsza. i ma najwieksza klase . Studenci rzadziej przeklinają niz ludzie nie wykształceni .

Gość sdfer
i jesli wystarcza ci wysoki facet po podstawówce ktory nie pryszczy na dupie to powodzenia .

Gość antycieniasowa
Nie zrozumiałeś mnie :O co za ograniczenie umysłowe:O

Gość vcvbc
wybredna to ty nie jesteś . LOL Zaden student z pryszczami na dupie by cie nie chciał tylko same cieniasy z placu budowy

Gość antycieniasowa
Preferuję starszych facetów, już nie studentów Tylko idiotki spotykają się z tymi gówniarzami

Gość vcvbc
inteligentnego (wykształconego) i przystojnego* tacy chcą modelki z wybiegu , a nie szare myszki jak wy .

"dla mnie to ty wcale nie jestes wybredba ...Jesli odrzucasz studentów to masz bardzo niskie wymagania . Bo wlasnie ta grupa jest najatrakcyjniejsza. i ma najwieksza klase . Studenci rzadziej przeklinają niz ludzie nie wykształceni ." co jak co ale studenci to raczej klasy nie mają tak dużo, jedząc w barach mlecznych i pijając browary z puszki.

Gość antycieniasowa
nie rozumiecie :O musi byc wykształcony!! ale musi byc juz PO studiach! Wtedy wygląda dojrzalej i mężnieje! A studenci z mojego rocznika wygladaja jak gimnazjaliści. Pojmiecie w koncu o co mi chodzi? To takie trudne?

tylko jestem ciekaw czy autorka tematu jest takim mega towarem jakiego oczekuje od płci męskiej

Gość vcvbc
no ciekawe czy jest modelką jak miranda kerr ?

Gość o kooorwaaa
z którego gimnazjum wypełzło to intelektualnie kulawe ścierwo ???? :D ale trzeba przyznać że jest zabawne :D :D :D 🖐️

Gość ja mysle ze jest ok....
na pewno nie jestes piekna. piekne kobiety nie są takie glupie

Gość antycieniasowa
oczywiście że jestem :) przecież napisałam ale co wy mozecie wiedziec o pięknie :D:D:D

Gość vcvbc
jestes siostra mirandy kerr ?

Gość antycieniasowa
Gdybyscie mnie zobaczyli to by wam gały wylazły, zazdrosne paszczury :O wiedziałam, że zrobicie nagonkę na mnie :) tylko na to czekałam 😴 byłam, jestem i zawsze bede piękna. Byłam zawsze najpiękniejszą dziewczyną w szkole, od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Potrafię oczarować kazdego faceta, ale niestety zawsze coś mi nie pasuje, wciąż poszukuje mojego ideału:)

jestes zakompleksionym pustakiem. ktoś atrakcyjny i pewny swojej atrakcyjności nie ma potrzeby ciągłego udowadniania innym i sobie tego jaki jest atrakcyjny. które psy są najgłośniejsze? te duże? pewne swojej siły? czy te małe? strachliwe które muszą udawać groźne?

Gość antycieniasowa
Nie dziekuję nie spodobałeś mi się, na każdej foci jest klown zamiast faceta.

Gość antycieniasowa
Dareios psycholog to raczej z Ciebie kiepski Jestem śliczna i akceptuje siebie w 100%

Nie znasz się,przed chwilą,laska mi napisała,że mam wysublimowany gust,jestem oryginalny i dobrze się z tym czuję i tak jak ty mogę sie uważać że jestm przystojnym ciachem,nikt mi nie zabroni.

Gość antycieniasowa
ja akceptuje siebie w 100%, powiem wiecej zazdroszczę sobie że jestem taka a nie inna i zazdroszczę innym, że mogą na mnie patrzeć

Gość antycieniasowa
przeciez na tych fotkach sa 3 rozne osoby, wypierdzielaj fake'u

Do: I sexy and I know it Chciałeś chyba napisać "I'm sexy and I know it".................

Gość fanka PwS
znam twój ból, też jestem wybredna w doborze mężczyzn :O nie każdy jednak student zapewniam cię musi być brzydki, choć jak się przyjęło uroda w parze z inteligencją rzadko idzie ale to nie jest regułą. bywają jednocześnie uroczy i inteligentni zarazem faceci więc istnieje jeszcze szansa, że w końcu spotkasz takiego na swej drodze ;) jak dla mnie facet nie musi być wysoki a raczej średniego wzrostu bo tacy ponoć mają największe wzięcie u płci przeciwnej a do tego musi mieć cudne usta, żebym nie mogła się od nich oderwać ;) pryszczy też nie znoszę więc tacy są zdyskwalifikowani :O

Widzisz,jesteśmy podobni do siebie,Ja jak wbiłam na impre,to wszyscy odwracają się i patrzą na mnie,uwielbiam to,a ja pozdrawiam ich tylko ruchem ręki i przymykam jedno oko z lekkim uśmiechem.

Gość antycieniasowa
Tak, tak już sobie wyobrażam te wypaćkane dziunie w przepoconych gaciach jak ślinią się na twój widok.

Gość fanka PwS
do ---> I sexy and I know it po pierwsze - od jak dawna uczysz ty się angielskiego ?? :O :O po drugie - ty w końcu jesteś kobietą czy mężczyzną ?? :O