Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem jak t jest

ciąza a przeziebienie

Polecane posty

Cześć , mam taki problem podejrzewam ze jestem w ciązy ale pewnosci nie mam . Okres spóżnia mi sie tydzien robiłam test 4 dni temu ale nic nie wykazał .W sobote rano mam zrobic drugi. Ale dzis dopadło mnie chyba przeziebienie bo jakos nie swojo sie czuje nie brałam zadnych leków zeby wrazie co nie zaszkodzic mojemu brzdącowi, leczyłam sie tylko herbata z sokiem malinowym i cytryną . Chyba mniejszym złem jest to ze sie przemęcze niz jezeli miałabym sie czegos nałykac? Dobrze rozumuje czy jednak mam coś wziąć jezeli tak to co aby maluszkowi nie zaszkodzic .

Gość mamama27
no jak już bedzie bardzo źle to weź paracetamol - ale tak to soczek malinowy, cytryna, czosnek i inne takie babcine sposoby - ale zrób test - powinien wyjść o każdej porze dnia ale dla wiekszej pewnosci zrób z pierwszego moczu porannego - nie pij i nie sikaj w nocy - wtedy stężenie hormonu w moczu bedzie duże - mnie test wyszedł 2 dni przed terminem @ - nie masz na co czekać - bo jak jesteś to musisz przeleżeć i dbać o siebie a jak nie jesteś to ulżysz sobie lekami i unikniesz męczenia się z grypą i zawodu jak sie okaże że to było nie potrzebne

Gość jxjx
ja piernicze,a nie slyszalas o badaniu beta hcg?nie moglas sprawdzic z krwi?

Na początku ciąży miałam reakcję obronną organizmu, niby przeziębienie z lekko powiększonymi węzłami. Do dnia miesiączki samo przeszło ale już wiedziałam, że jestem w ciąży.

okres może ci sie tez spóźniać przez to przeziebienie a nie dlatego że w ciązy jesteś skoro test nic nie wykazał

jxjx słyszałam ale nie mam kiedy zrobic krew pobieraja od rana a moge dopiero udac sie tak po godz 16 a wtych godz krwii nie pobieraja bynajmniej u mnie.!! Jezeli okresu nie dostane do pon to w pon pojde wtedy od rana bede wolna

loarra objawy przeziebienia mam od dzis a okresu nie mam tydzien wiec nijak ma sie twoja wypowiedz do tego ze przez to mi sie spóznia zreszta 2 lata temu miała takie zapalenie płuc ze w szpitalu byłam tone antybiotyków zjadłam a @ i tak była na czas co do dnia . Z terminowościa @ problemów nigdy nie miała nawet 1 dniowego

Gość jesli nie masz goraczki
to nie bierz zadnych leków skoro podejrzewasz ciąze. jedz duzo czosnku i pij herbate z cytryną lub kup sobie syrop prenalen - on jest dla kobiet w ciazy. ja sama go piłam jak tylko poczułam ze cos mnie łapie i póki to sie nie rozchorowałam. po prostu ja na twoim miejscu nie ryzykowałabym braniem jakichkolwiek leków na włąsna reke.