Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crocooooodlie

Dlaczego właściwie prawiki (w tym i ja) nie mają dziewczyny?

Polecane posty

Gość Crocooooodlie

Swoje życie wyobrażam sobie jako półprostą z naniesionym na niej okresem kiedy powinno się zaczynać coś dziać w tej materii. A u mnie nic się nigdy nie działo, jakoś tak płynnie przebrnąłem do dnia dzisiejszego bez żadnych doświadczeń. Jest mi po prostu smutno z tego powodu i tyle bo nie potrafię sobie znaleźć sympatii.

Gość to rusz dupe
i zagadaj do dziewczyny

Gość Crocooooodlie
Całkiem niedawno próbowałem ale nie mam dobrze gadane i musiałem się ewakuować za niedługo lub też nie widziałem entuzjazmu w dziewczynie.

Gość sam jestem prawikiem
i mam dosc tematow o prawiczkach, naprawde to zaczyna byc juz nudne i zalosne, robicie z nas wiekszych debili i ofermy zyciowe niz naprawde jestesmy.

Gość Trociny
Na tym to polega żeby na tym forum wylać swoje żale i smutki a w realu trzymać fason

Gość Crocooooodlie
Ty nie jesteś żadnym prawikiem, nie kłam. Co ci przeszkadząją te tematy, podbijaj te którę cię interesują a resztę zostaw w spokoju.

Gość sam jestem prawikiem
Jestem prawikiem ale podobnych tematow byly juz tysiace, wszystko na ten temat zostalo juz napisane. Czesc z was dojdzie do wniosku, ze to dlatego iz jestescie nieudacznikami, reszta ze to wina kobiet bo sa zle, glupie oraz wola drani a nie dobrych facetow . Potem zacznie sie klotnia oraz wzajemne wyzywanie. Po co to komu ?

Gość Trociny
Jakie polecacie studia podyplomowe żeby znaleźć potem pracę. Taką od 1800 zł netto

Gość Crocooooodlie
Kobiety są podłe. Kiedyś przez dłuższy czas taka dziewczyna przychodziła do urzędu skarbowego i spodobała mi się i mnie ma w dupie, nie lubi mnie. Ja tam nie mam doświadczenia w podrywaniu toteż próbowałem improwizować a wyszło tak głupio strasznie, tak jakbym był jakiś natarczywy. Nawet nie umiem tego dobrze opisać.

Gość Trociny
Odrzuć te myśli