Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ludzie są tacy okropn

O co chodzi moim rodzicom ???

Polecane posty

Gość dlaczego ludzie są tacy okropn

Mieszkam z rodzicami, skończyłam studia dopiero w grudniu. Nie mam jeszcze nawet fizycznie dyplomu. Zarabiam sobie małe ilości pieniędzy. które raczej nie wystarczają na wiele, może na drobne wydatki. Szukam pracy, no ale wiadomo jak to z pracą jest. Mój tata jest na emeryturze już i szczerze mówiąc nudzi mu się, siedzi tylko w domu i nudzi się. Czepia się wszystkich i wszystkiego, wszyscy mu naokoło mówią, że jest upierdliwy, nie ma żadnych znajomych przyjaciół, ciągle przeszkadza mamie w pracy i najchętniej to by ją odciągał robiąc różne inne rzeczy. Problem w tym, że niby jeszcze mnie utrzymują, ale jak skorzystam z piekarnika to ojciec drze na mnie mordę, że zużywam za dużo energii, jak chce się wykąpać to nie... nie mogę się wykąpać kiedy chce i jak długo chcę bo mam ograniczony czas i limit. Ostatnio nawet wyłączył mi ciepłą wodę, żebym wyszła spod prysznica. Nawet to ile razy zrobię kupę jest liczone. Jest on wrednym i złośliwym człowiekiem. I co ja mam w tej sytuacji zrobić ? Nie mam jeszcze pracy bo dopiero jestem po obronie świeżo, nie mam pieniędzy żeby samemu mieszkać, i jeszcze pracy nie dostałam... Jakieś rozwiązania ?

Gość kozunia j.
uzbroić się w spokój albo liczyć na rychły zgon ojca