Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eduarda La Miralos

jak sprawdzić numer telefonu - w jakim mieście, województwie mieszka właściciel

Polecane posty

Jesli ma zwykly pakiet startowy zakupiony w pierwszym lepszym kiosku ruchu no to nijak nie mozesz tego sprawdzic, a jesli ma na umowe z operatorem (abonament,lub ilosc doładowan) to tylko i wyłacznie operator ma wgląd w jego dane personalne.Chyba ze sprawą policja,/prokurator sie zainteresuje, to co innego

Gość gorą ca lidzia
udaj ankieterke, zawiń tekst, że przeprowadzasz badanie na terenie Poznania...on na pewno ci przerwie i powie, że to nie Poznań, ty udasz blodnynkę i zapytasz, przepraszam to gdzie się dodzwoniłam? dziękuję, przepraszam

Gość OsTaTnIa NoCkA
Wpisz nr telefonu osoby którą szukasz....pod tym napisem Track a phone number here w białe tło i naciiś start

Dzwonisz i mówisz że w sprawie ogloszenie o kupno domu : wtedy osoba mówi że to pomyłka, a Ty na to "O! to nie dodzwoniłam sie do np Legnicy?" I jest jakieś 50% szansy że ta osoba powie że nie, dodzwoniła sie pani do Poznania :) Może sie nie udać, ale zawsze to jakaś szansa :)

Gość skljfsfadggdfgd
zadzwoń z ankieta i zapytaj o wiek płec i miasto, powiedz, że to badania jakiś suplement do spisu powszechnego czy cuc :D dasz radę :D

Możesz oczywiście przeprowadzać ankietę, ale ludzie zazwyczaj nerwowo reagują na takie te i myślę że prędzej powiedzą cos niechcący niż odpowiedzą na pytanie zadane wprost.

Gość No to daje przyklad
Dzien Dobry, czy dodzwonilem sie do Informacji Turystycznej w "Opolu"??? Iksinski odpowiada:- nie to pomylka Ty pytasz? a pan z jakiegomiasta pochodzi? czy moze zna pan nr tel do swojej Inf Turystycznej?,potrzebuje kontaktu do kilku miast w pewnej sprawie Iksinski- odpowiada ze pochodzi z " Reszowa" ale nie zna nr tel do I.T

A jeśli przypadkiem dodzwonisz sie do mnie od razu na początku na bank usłyszysz "Dziękuję, nie jestem zainteresowana" a dalej już tylko pip pip pip pip pip... :p

Gość w każdym salonie firmowym
moga sprawdzić nie tylko dane abonenta ale też gdzie się znajduje z dokładnością do kilkuset metrów. teraz wymyśl jak przekonasz pracownika takiego salonu do udzielenia takiej informacji :D

Gość psychiczna Poznań
ja lece na policje i wynajmuję agencję detektywistyczną jak tylko zadzwoni do mnie ktoś z nieznanego numeru. Nie, wcale nie mam paranoi ani schizofrenii, ja sie tylko czuję przesladowana.

Gość KaŚka3726
Przecież to żaden problem, w sieci bez problemu sprawdzicie kto dzwonił. Też miałam dosyć tych numerów, zwłaszcza reklam i ofert. Wejdźcie sobie na infonumer.pl

Gość gość
A co? Mąż Cie zdradza?

Gość Olka3636
Spróbuj na infonumer.pl, ja często korzystam jak chcę sprawdzić numer - mają naprawdę dużą bazę ;)

Gość Wikti23
Polecam bardzo ciekawy artykuł na ten temat http://wielkabaza.pl/a/hivh,nie-wiesz-kto-to-sprawdz-czyj-to-numer-przez-internet Jak dla mnie jest to bardzo męczące gdy wydzwania do mnie jakaś automatyczna sekretarka.. Bardzo denerwujące, bo skąd oni biorą nasze numery..