Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poukładany artysta

Jestem Szcęśliwy....

Polecane posty

Gość Poukładany artysta

.... Ponieważ szczęście nie zależy od stanu posiadaniu marnych rzeczy tego świata, ale od nastawienia. Mam bardzo bogaty świat wewnętrzny i w nim czuję się szczęśliwy Ciała kobiet są marne i kruche tak jak cała materia wpisana w czasoprzestrzeń. Jesteś głupcem jeśli twierdzisz, że idealne ciało, harem w domu i 100 milionów na koncie sprawi, że się wypełnisz, zrealizujesz, osiągniesz szczyt szczęścia. Człowiek nie jest wstanie nasycić się tym co oferuje nam materia. Świat szczęścia i prawdzie bogactwo tkwi w naszych umysłach czyli w nas samych. Zapamiętać: Nie szukaj na siłę przyjemności cielesnych, drogi po trupach do bogactwa, bo i tak nigdy się tym nie zaspokoisz!!!

Gość Poukładany artysta
Ludzie jak głupi próbują siebie odnaleźć w klubach, hucznych imprezach, wydarzeniach. Chcą być zauważeni, wychylają się jak mogą,by było ich wszędzie pełno. Chcą znaleźć się każdym miejscu tego świata, zajrzeć do wszystkich miejsc, zakątków. Szukają znajomych, chcą ich mieć jak najwięcej. Wierzą, że dzięki temu, że wszędzie gdzie się da wtykają swój nos i otaczają się sporą grupą znajomych o atrakcyjnym wyglądzie, podnoszą swoją wartość i zbliżają się do pełni szczęścia. Nie bierzcie z takich ludzi przykładu. Oni na siłą chcą się cieszyć z marności tego świata i z ulotnych chwil wmawiając sobie, że to jest właśnie to czego szukają i pragną. Ślizgają się tylko po powierzchni tego świata i nie dostrzegają rzeczy ukrytych, które mają wymiar nieskończony i niezniszczalny!

Gość poszukuję swojego szczęscia
masz rację zawsze to wiedziałam i od zawsze jestem uważana za dziskuske i samotnika. nie przeszkadza mi to, nie interesuje mnie zdanie tych zagubionych ludzi, którzy flaki wypruwają, rodziny nie widują się całymi tygodniami, bo praca, praca, wszytsko by wyjechać na wymarzone wakacje i koniecznie wkleić zdjęcia na nk... jakie to wszytsko marne, puste, powierzchowne... nie chcę tego, nie chcę takeigo życia, człowiek człowiekowi wilkiem, więc uciekam od ludzi w samotności czuję sie taka szczęsliwa... myslałam, zę coś ze mną nie tak, ale nie, ja po rpostu czuję że żyję, a przynajmniej staram się

Gość poszukuję swojego szczęscia
związek :-( nie znam ani jednego dobrego i szczęśliwego związku :-O a przeciez chyba po to ludzie się wiążą ze sobą, aby dawać sobie szczęście i opracie... a oni sie wiążą, bo tak wypada, bo tak trzeba, bo już czas, bo co ludzie powiedzą... a potem wyzwiska, dramaty, smutek, osamotnienie, frustracja, zdrady, kłamstwa... gdzie jest miłość? miłość do siebie? do świata? do drugiego człowieka? budowanie czegoś prawdziwego, szczerego, na dobre i na złe. Nie ma juz takich związkó, bo ludzie nie buydują fundamentów, nie mają na to czasu, zbyt spieszą się z intymnością wypychając budowanie więzi i przywiązania... nie ma już związków szczerych, prawdziwych ,trwałych, jeste pogoń i co ludzie powiedzą... nie chce takeigo "szczęścia", nie potrzebuję uszczęśliwiać innych ludzi kosztem własnego żcyia, nie potzrebuję być kimś kim nie jestem

to prawda wiadoma. i na pewno wszyscy zdaja sobie z tego sprawe, ze materialne sprawy szczescia nie daja. trzeba siebie w srodku poukladac. ja do tego daze. jak na razie chaos.