Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurzyca

co sprawia ze kobieta jest sexy?

Polecane posty

a mojemu facetowi podobają się długie kobiece włosy jak w moim przypadku, naturalnosc, usta, oczy, ładna jasna karnacja bez opalenizny no i wcięcie w talii! o innych częściach ciala wspominać nie musze :)

Gość mińsk
socha, liszowska, żmuda, bohosiewicz to są laski rozne gabaryty , ale sexapeal mają w sobie jak mało ktora kobieta tego sie nie da wypracowac . to trzeba miec w sobie od urodzenia

Gość tooo super
pod kazdym wzgledem nie jestem sexy jak czytam wasze wypowiedzi

zauważcie, że Małgorzata Socha czy Kozuchowska nie są sexy." ale bzdety !!!!!!!!

Gość tooo super
nie jestem sexy bo nie mam pełych ust, nie posiadam wielkich cycków, nie chodze w spilkach, nie jestem gryba a wrecz precziwnie jestem mega chuda i wysoka i wygladam jak Jack Skellington z bajki Halloween '"a mojemu facetowi podobają się długie kobiece włosy jak w moim przypadku, naturalnosc, usta, oczy, ładna jasna karnacja bez opalenizny no i wcięcie w talii! o innych częściach ciala wspominać nie musze' laska po psychologi a taka głupia "rozne gabaryty , ale sexapeal mają w sobie jak mało ktora kobieta tego sie nie da wypracowac . to trzeba miec w sobie od urodzenia" co? tłuszcz na dupie i w cyckach oraz szpilki i długie włosy? ... no tak z tym napewno sie kazdy urodzi i kompletnie nie da sie tego w zaden mozliwy dostepny sposób wypracowac

Gość tooo super
"co sprawia ze MEŻCZYZNA jest sexy?" nic

Gość Czaaaaarek
Kocham długie, bujne włosy !!! To one sprawiają, że jesteście seksi. im krótsze włosy tym niższy seksapil - prosta piłka

Gość antek_partyzant
Inteligencja i to "cuś", poza tym dłonie, dłonie, dłonie...

Gość fillimpek
chyba całokształt , charakter sposób bycia i cos co przyciaga i podnieca

Gość antek_partyzant
Inteligencja i to "cuś", poza tym dłonie, dłonie, dłonie... Jestem gejem i to co napisałem to oczywiście odnosi się do mężczyzn, a kobiety - no cóż, niezależnie od długości włosów, nóg, wielkości piersi i tak są nieseksowne z mojego, dodajmy gejowskiego punktu widzenia.

Gość Łaaaadny90
Długie włosy sprawiają, że kobieta jest sexy Włosy na pierwszym miejscu Na drugim - talia osy Na trzecim - ładne oczy, mały nos, długie nogi,

Gość psułfodnimm
a jak ma 69 lat? ma zmarszczoną twarz i ledwo łazi?

Gość fvhfcgvhfgvtvhfrh
kożuchowska jest stylowa, dobrze ubrana, ale jest brzydka, co w niej ładnego poza figurą? Krótkie wlosy ma poza tym, zobaczcie na jej zdjęcia z młodości, jaka brzydka byla, teraz się wyrobiła Socha jest ładna, zgrabna, w sumie niczego jej nie brakuje, ale to o ciemnych kobietach mówi się, że są sexy, mają w sobie po prostu to coś wg mnie sexy jest Monica Belluci, to chodzący sexapil czarna, rasowa, piekna, ahhh i ohhh wg mnie i mojego męża

Gość psułfodnim korek z rozpo
przede wszystkim ładna buzia i to jest to co rzuca nam sie od razu ,jak jest sympatyczna fajowa to widac na pierwszy rzut następnie w gre wchodzą inne walory piersi , tyłek pozniej charakter

Gość Karoooool
@ psułfodnimm " a jak ma 69 lat? ma zmarszczoną twarz i ledwo łazi? " Kobieta może być seksowna do późnej starości. Wszystko zależy od tego jak się prowadzi - od odżywiania, aktywnego trybu życia. Irena Jarocka Kobieta ma 66 lat i nadal jest seksowna niczym trzydziestolatka !!! Carmen Dell'Orefice Kobieta ukończyła 80 lat i nadal nie schodzi z wybiegów !!! Milly Cooper Ma 96 lat, pracuje jako prostytutka i nie narzeka na brak klientów !!! To jedynie kilka przykładów KOBIETY - weźcie się wreszcie za siebie !!! To autosugestia przyspiesza waszą starość i niedołężność.

Gość oprawek świetlnyy
faktycznie klientela prostytucyjna daje nizłe serum :)w postaci spermy. karol swoim skrzywieniem budzisz zachwyt :D dla ciebie to kobieta w trumnie będzie atrakcyjna Pewnie nie wiesz że te wyżej panie sa po tzw botoksach , które to daja super efekt ,lecz skutki w krótkim czasei moga być opłakane ,dodatkwo 50% gorzej niż przed zabiegiem :) jasne daleko ci do medycyny