Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_pracująca

praca z leniwym pasożytem

Polecane posty

Gość ona_pracująca

Ma ktoś problem z takim nierobem? Pracuję od 4 lat z różnymi osobami, ale od 2 tygodni pracuję z osobą, która teoretycznie ma doświadczenie większe od mojego od 16 lat, a nic nie wie... totalnie nic... aż sama w to nie wierzę, do tego się opier... Już pierwszego dnia pracy usiadła na 4 literach... a praca wymagająca aktywności i myślenia... Choć na to przestałam liczyć... Jak sobie poradzić z takim pasożytem?

Gość Sieciowy impuls do orgazmu
A co cię ta osoba obchodzi? Zajmij się swoją pracą. Jak ona nie zrobi swojej, to ją zwolnią.

Gość ona_pracująca
jeszcze jedno - czy tasiemcem uzbrojonym można się zarazić uprawiąc anal bez zabezpieczenia? i to w sumie z nie byle kim, bo ze starszym specjalistą od zaopatrzenia u nas na dziale :-O proszę o pomoc i poważne wypowiedzi

Gość ona_pracująca
tak, tylko jesteśmy niby zespołem... a ona robi tylko "swoje" i nic więcej... tzn nie odbiera telefonów itp.

Gość ona_pracująca
hehehehe dobre :-) jak się zaczepi to kto wie :-D

Gość ona_pracująca
nie macie w pracy osób, które Was doprowadzają do szału? wiem długi weekend i inne myśli w głowach, ale nie mogę pozbyć się uczucia wściekłości... podobno nie popracuje długo, ale mam pewne obawy... co do tego okresu pracy jaki będzie... wykończę się psychicznie...