Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xzcvbnm

Kobieta, GRY RPG i nie tylko..

Polecane posty

Napisze króciotko ;D Pytanie Do Każdego Czy któraś z kobiet lubi sobie grać w gry? Albo Wasze dziewczyny? Bo ja majac lat wiecej niż 20 a mniej niż 30 chętnie sobie gram po pare godzin w gry (strzelanki, rpg, typu mass effect, wiedźmin, call of duty itp.) tak sie zastanawiam czy może to już jest faktycznie dziwne zjawisko? Jak myślicie? ;D

Gość 12shizo
ja umie grac w chińczyka

Gość na pocieszenie dodam
Co Ty, baby też grają, ja niedawno przeszłam Titan Questa, a teraz gram w Skyrima. Nie jesteś sama:) Pozdrawiam:)

Gość na pocieszenie dodam
Wiesz, zastanawia mnie czy tylko grają takie dziewczyny, które mają trochę faceta w sobie czy takie delikatne, kobiece, kruche damy też? ;D Bo ja jestem taka, że z chłopakami od zawsze śmigałam po drzewach, chociaż z zewnątrz nie wyglądam na babochłopa jakiegoś:)

Nie jesteś sama :) Ja swojego czasu zwalczałam Lineage'a i CoD :) teraz mi się nie chce, czasu nie mam.

Gość domi nika
Przeszłam wszytskie cześci Gothica, TES, Fable. Marzy mi się Wiedżmin, ale mam za słaby komputer :(

O rajciu jak fajnie, że pierwszy raz moge zamienić kilka zdań z kobieta na temat gier hehe ;) ja nie wygladam na babochlopa i nim nie jestem hehe ale jesli trzeba to jestem wrazliwa ale glownie to taka zakrecona kobitka ze mne czyli nudzic sie przy mnie nie wolno ;D ze mna gra tez moj facet on na playu ja na xboxie albo na odwrot, teraz przechodze wiedzmina co prawda juz 2 raz ale strasznie pociaga mnie ten bohater hehe:D

domi nika - ja specjalnie kupiłam mocniejszy do Wiedźmaka :D

Gość Jabardzo
Wiedźmin zdobyty, wiedźmin 2 czeka. Uwielbiam grać w mmorpgi, WOW 3 postaci, aktualnie po nocach tłukę w ROMa - rycerz-kapłan. Od czasu do czasu przerywniki w postaci małych gierek. A 18 lat daaawno skończone :)

Gość Jabardzo
A w Wiedźminie głos Geralta mniamuśny :)

Gość mikikun
moje siostrzenicze i jej koleżanki graja w Lineage II i jaka przez przeglandarke

Gość hahahahhahahah
kobiety grające w gry mają tłuste tyłki

Gość nocmy marek
taką kobiete chce miec ;D!!!!!!

Gość gość
Ja mam 28 lat i uwielbiam gry: ME, DE, WOW, WOT i takie tam w tym klikacie:D Chciałabym tylko aby każda wersja gry miała opcje gry kobieta ponieważ nie lubię grac postaciami męskimi...

Gość okirrr
Heh, akurat mam ostatnio dużo wolnego czasu, bo nauki tyle co nic to sobie coś tam gram online. Na pewno fajną rzeczą jest Bloodwars -http://bloodwars.pl. Dużo opcji rozbudowania gry, ciekawe ekspedycje, poziom trudności jest dopasowany – nie ma za łatwo, ale też nie na tyle trudno żeby zniechęcało. Cała fabuła dotyczy wampirów i walki o przetrwanie po 3 wojnie światowej, gdzie większość ludzkości wyginęła, a ci co zostali to przemieniło ich w krwiożercze istoty.

Jasne, moja kumpela ze studiów cieła w mmo, np. Lineage II i Terę oraz fabularki, takie jak Wiedźmin, Assasin. :)