Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważę ponad 100 kg

Od miesiąca się odchudzam a waga ani drgnie...

Polecane posty

Gość ważę ponad 100 kg

Jestem na diecie wegańskiej, raz w tyg robię cało dniową głodówkę, chodzę na basen 2 razy w tyg na 1h, codziennie do pracy idę pół h tam i pół h z powrotem, w weekendy chodzę na spacery po 2 h. 3 razy w tyg siłownia I od miesiąca dalej jest 103 kg. Czy powinnam iść do lekarza?

Gość a ile pijesz dziennie
ile zjadasz posilkow dziennie? jaki masz wzrost?

Gość ważę ponad 100 kg
mam 170 cm. Jem 5 posiłków ale liczę kalorie i to wychodzi max 1300-1500 kcal ale dużo się ruszam i w ogóle.

Gość ważę ponad 100 kg
musztarda a ty kiedy ostatnio bylaś u swojego psychiatry? i czy zauważył jakąś poprawę?

A co ma psychiatra do tego??? Ważysz jak słonica i do tej pory nie byłaś u lekarza?

Gość 1500, to normalne
zapotrzebowanie , no do 1800 dla kobiety. A wiec utrzymasz wage i nie przytyjesz. Czlowiek ktory chce schudnac, maximum 1000 cal, a najlepiej miedzy 500-700. Ja utrzymuje wage mam 172 i waze 52 kg i nie przekraczam 1300-1500 cal. Co ty zresz ze taka ilosc kalorii spozywasz. Przeciez schabowy to 400cal, pitzza 600, i.t.p. Ile ty musisz zjadac na dzien. Miedzy posilkami (przy odchudzaniu) powinno byc 4 godziny pauzy. Zeby zostalo to przerobione co sie zjadlo. Jedz wtedy jak ci burczy w brzuchu z glodu. Ty swoim sposobem nie schudniesz nigdy. Niestety schudniecie, boli i kosztuje wiele wyzeczen !!!!

a mierzyłaś się? waga to nie jedyny wskażnik, mięśnie są cięższe niż tłuszcz, skoro ćwiczysz to może być odpowiedź

Gość 1500, to normalne
Podczas marszu, czlowiek spala na godzine ok. 100 cal , a wiec ile musza te dwa centna maszerowac na dzien zeby spalic wiecej niz 1500kalorii ????

Kurcze niedobrze że dieta wegańska, na samych warzywach nie schudniesz... Lepsza byłaby wysokobiałkowa z jak najniższą ilością węgli i tłuszczów, coś a la Dukan, tylko dołóż 1 owoc z niską ilością węgli dziennie, albo jogurt owocowy...

Gość moja rada...
Koniecznie zrób sobie komplet badań. A szczególnie TSH , badania hormonalne (estrogen, progesteron, testosteron) , oraz nerki i wątrobę. Jeśli nic złego nie wykarzą, to poprostu udaj sie do jakiegoś dietetyka i on ci dobierze odpowiednią dietę i pomoże zmienic nawyki żywieniowe.

Gość 1500, to normalne
Co to musi byc za masa wazyw zeby mialy 1500 calorii.... Najlepiej jesc proteiny (bialko) Czyli ugotowane piersi kury z salata i cytryna, jajka . Smazona chuda rybe (oczywiscie na patelni i bez tluszczy z sokiem z cytryny. Gotowane brokuly z odrobina soli bez dodatkow. Trzy posilki na dzien. I efekt bedzie.