Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asembleratorinka

LEPIEJ IŚĆ SPAĆ GŁODNYM, CZY ZJEŚĆ COŚ TUŻ PRZED SNEM??

Polecane posty

Gość Asembleratorinka

tak jak w temacie. Często jest tak, że ok godziny 2 w nocy jestem głodna i to do tego stopnia, że burczy mi w brzuchu i jest mi niedobrze. Zwykle chodzę spać ok. 3:00. Nie wiem, czy lepiej iść głodnym spać, i męczyć się całą noc z głodu, czy zjeść coś na noc, a zwykle to jakieś dwie kanapki, i mieć wyrzuty sumienia :o

Gość alkohohlik
To zależy. Ja wolę nie jeść bo jak się najem przed snem to cała noc śnią mi się jakieś bzdurne sny. Ale głodny spać też nie lubię iść. Jem coś lekkiego. Banan, jabłko, kromkę chleba z plasterkiem wędliny i duży kubek herbaty nie za słodkiej.

ja na głodnego nie usnę, bez sensu sie walac nałóżku przez 3 godziny, lepiej coś wszamać i spać jak człowiek...

Jak przed snem jesteś głodna to najlepiej białkowe jedzenie - jogurt, biały serek wiejski, szyneczka z kurczaka, chleba lepiej nie, ma dużo węgli :) Ja sobie czasem jajecznicę robię z 2 białek i 1 żółtka, albo do jogurtu naturalnego dodaję soku niesłodzonego cukrem tylko słodzikiem, albo sobie trę do niego laskę wanilii :)

Gość gość
Ja ostatnio jestem na diecie i kolacje jem o 18 chyba ze wracam do domu kolo 16/17 to jem maly obiad na kolacje jablko lub owoc. Chodze spac glodna i mi to nie przeszkadza :-)

Gość gość
Ja jak jestem wieczorem czy w nocy głodny to wypijam szklankę kefiru.