Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;, ;lm;kml,

mala inteligencja i zaradność -jak zyc?;/

Polecane posty

Gość ;, ;lm;kml,

nie radze sobie w zyciu, w szkole i pracy mam problem ze studiami( sluchajcie pedagogika:o) chodzi o prace magisterska nawet nie wiem jak i co, nie rozumiem polecen promotora:o wkuc cos spoko ale myslenie samodzielne ciezko mi idzie:o wiem wiem ze jestem do bani

Gość ;, ;lm;kml,
oczywiscie nic ambitniejszego nie bylabym w stanie studdiowac bo jak niby:o

Gość ;, ;lm;kml,
i zebym to ja chociaz wyglad miala:o a za ladna nie jestem

Gość wiesz, promotor może Ci co
najwyżej coś sugerować, ale pracę piszesz sama. Nie dołuj się dziewczyno! skoro zdajesz sobie sprawę z własnych braków, to nie jest z Tobą tak źle. Zazwyczaj ludzie, którzy bezkrytycznie patrzą na siebie, odznaczają się niską inteligencją :)

Gość ;, ;lm;kml,
raczej ma niska samoocene:o dlatego poszlam na te studia bo bylam pewna ze na innych sobie nie poradze;o a z praca ciezko i zawsze moze ten papierek troszke cos da;( ale po prostu widze ze jestem kiepska i patrze racjonalnie:o

jeśli poszłaś na studia z musu, to na pewno będzie Ci ciężko. wbrew pozorom, pedagogika, nie jest wcale taka prosta... jeśli chciałaś wybrać łatwe studia, było wziąć zaoczną filologię, albo jakiś badziew typu nauki o rodzinie czy resocjalizacja. na którym jesteś roku? jeśli na czwartym, to możesz jeszcze zmienić temat, na taki, który ogarniesz. Nie ma się co poddawać. Jeśli jesteś na piątym roku i nie masz już czasu na zmiany, to pójdź do promotora i powiedz z czym masz problem... w końcu jakoś musisz obronić

Gość elsewhere
Nie martw sie,tez tak mam..:-(

Gość ;, ;lm;kml,
heh nie mam czego zmieniac bo nawet tematu nie mam:o do niedzieli musze wymyslec:o 4 rok

no to ok. pomyśl, co Cię interesuje. Nie musisz precyzować tematu, wystarczy, że będziesz wiedziała o czym chcesz pisać. Promotor jest od tego, aby pomóc Ci go doprecyzować.

Gość ;, ;lm;kml,
poszlam na te studia bo nie mam i nie mialam pomyslu na siebie a nie chce skonczyc ja moi rodzice(rencista i sprzataczka) po prostu chce ten cholerny wbrew pozorom portrzebny popier:o

Gość pytanpolkjkl
ja mysle ze to prowokacja, laska chce pokazac ze na pedagogile ida glaby co nie wiedza co ze soba robic potem

Gość ;, ;lm;kml,
podziwiam ludzi ktorzy w wieku 20 lat wiedza czego ccha od zycia ja mam 24 i wciaz nie wiem;/

Gość ;, ;lm;kml,
to nie jestem prowokacja:o serio to studiuje

Gość ;, ;lm;kml,
u mnie na roku sa zaradne dziewczyny co studiuja i pracuja tylko ja taka trefna:o wiec nie mowie nic na kierunek cos ze mna jest nie tego:o

Gość ;, ;lm;kml,
?

Gość bierz co ci zycie przynosi
pytanpolkjkl ja mysle ze to prowokacja, laska chce pokazac ze na pedagogile ida glaby co nie wiedza co ze soba robic potem Niestety, wielu tak właśnie uważa ;)

Gość ;, ;lm;kml,
ale to nie prowokacja:o ze ja jestem glabem to nie oznacza ze inne siedzace na pedagogice sa glebami(wrecz przeciwnie pracuja ,studiuja, maja rodziny) tylko ja dziwna i nie wiedzace czego chce

Gość ;, ;lm;kml,
/.