Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnifi

Szykam rady szkoda ,że w necie

Polecane posty

Gość Magnifi

Mój problem polega na tym iż mój facet unika seksu. Jak do tej pory moglismy sie kochaćĆ I 2x dziennie, teraz on tego unika. Na początku uważał,że seks nas tylko zblizy i rzeczywiscie w łózku jak do tej pory było nam cudownie. Ostatnio tak od miesiaca zaczęło sie psuc, seks na zasadzie takiej ,że to ja mu mówiłam tam mnie dotknij, tam pocałuj, przytul i na koniec nie mówi jak dawniej ,ze kocha. Lubimy na siebie patrezć w trakcie, a teraz on zamyka oczy, odwraca głowe a ja? czuje jakby był jakis obcy. W koncu nie wyrobiłam, zapytałam co jest grane, to mi powioedział, ze sie kłócimy, potem że on jest zmęczony, potem że jak jest miłosc to on seksu tak nie potrzebuje!!! aaa czy ja głupia jestem czy sa to wymówki? dodam,ze sam powiedział,że on 2 dni bez seksu ze mna nie wytrzyma, ateraz? ja inicjuje ciagle a on mi sie smieje w oczy, po czym czuje sie upokorzona. Rozpłakałam się i zapytałam czy dalej go pociagam, czy mu sie podobam itd bez emocji odpowiedział,że tak i tyle było rozmowy. Czuję się jakbym o niego prosiła, taki wyproszony...

Gość Magnifi
czy ma ktos tak samo? albo miał? co o tym mysleć?

Gość Magnifi
liczę na to , że ktos cos podpowie. Może pocieszy, im starsza tym głupsza

Gość lokalna żuleria
ma inna a na ciebie mu nie starcza sily🖐️ nie dziekuj...

Facet unika seksu? Może przestałaś mu się podobać? A może dopadł go kryzys i mu nie staje? Wyciągnij go na terapię do seksuologa bo nic innego nie poradzisz.

Gość ptasiek nastroszony
może powies nad Waszym łózkiem zdjęcie Dody albo innej Ruhanny to bedzie patrząc na nie się nakręcal.tylko na tym skorzystasz

Gość zonaty monż
przerwa wam dobrze zrobi jak nie wroci po przerwie to ma cie w pupie

Gość oNnnNa....
U mnie nie ma juz pol roku,,,,, i tez twierdzi ze nic sie nie stalo, moze ty mi doradzisz?:D

Gość ptasiek nastroszony
penis w kit nie staje.

Gość Magnifi
jak do tej pory nasze życie seksualne było bardzo udane, ten sam temperament. Twierdzi ,że nigdy nie miał lepszej partnerki i nigdy nie było mu tak dobrze. Nigdy nam się w łóżku nie nudziło, ostatnio wtragał do łóżka 2 nowości takie których wcześniej nie lubił i mnie to zastanowiło...

Gość Magnifi
onnnaaa ja nie wiem jak ty dajesz rade:D pół roku? sic! wiesz są i tacy co moga się wcale nie kochać...

Gość oNnnNa....
pewnie ma inna.,,, przyjrzyj mu sie blizej

Gość Magnifi
uwielbia sex analny ale tylko wtedy gdy akurat sie wyprozniam

Gość doswiadczona już
A może kogos ma i ma wyrzuty dlatego nie może patrzec ci w oczy. A czy nie wychodzi szybciej ? a moze unika spotkań z toba ? może nie wie jak co powedziec o rozstaniu bo nie chce cię zranic ? Przemysl to. A może daj mu luz przez jakis czas . Jak wróci do ciebie to znaczy ze to był chwilowy kryzys a jeżeli nie tzn że tylko na to czekał że sama sie znucisz :( Trzymaj sie .

Gość ciotunnka
Aj głupolu po co płaczesz. Powiedz mu, że albo Ci powie co się dzieje tak na prawdę, bo głupka nie dasz z siebie robić albo niech spada na drzewo.

Gość buleczkaaaaaaaaaaaaaa
bankowo ma inna i to pewnie taka, w ktorej sie zakochuje.... obserwuj go, sprawdz telefon, cokolwiek.