Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123;)

dziecko wołajace o picie

Polecane posty

Gość 123;)

mamy poradzcie cos móje dziecko ma ponad 2 latka i jak chce pic to ciagle mnie woła o picie zebym ja mu dała,niechce pic sam,ale najgozej jest w nocy ciagle piciu i piciu i musze wstawac a niewiem juz co robic zeby nauczy l sie sam pic w dzien jak i w nocy;(

postaw mu bidon czy kubek i na wołania nie reaguj. JA będzie wiedział gdzie ma picie i będzie miał pewność,że Ty nie będziesz mu donosić to jak poczuje prawdziwe pragnienie to się napije

tak jak poprzedniczka-postaw i zostaw,jesli bedzie spragniony to weźmie i się napije,chyba nie zamierzasz sama dawac takiemu duzemu dziecku picia ...mój syn sam pije odkąd nauczył się dobrze trzymać butelkę (6mcy) teraz ma 2 lata i pije sam z kubka bez rozlewania

Gość a z czego pije?
moja najbardziej lubi bidon ze słom ką

Gość natalka25
mam 3 letnia córke i tez mi w nocy ciagle wola o picie kupilam bidon i nic ale jak kupilam kubek niekapek to tak duzo nie pije bo niechce jej sie wysilac zeby tak mocno ciagnac i po chwili rezygnuje i idzie spac:) tylko problem z tym ze niechce spac w swoim lozeczku i przychodzi do mnie i meza:/

Gość natalka25
mam 3 letnia córke i tez mi w nocy ciagle wola o picie kupilam bidon i nic ale jak kupilam kubek niekapek to tak duzo nie pije bo niechce jej sie wysilac zeby tak mocno ciagnac i po chwili rezygnuje i idzie spac:) tylko problem z tym ze niechce spac w swoim lozeczku i przychodzi do mnie i meza:/