Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaigucio100

sex w trójkącie

Polecane posty

Gość majaigucio100

Chciałabym spróbować sexu w trójkącie (2 facetów i ja). Boje się jednak tego, że nie będzie to takie fajne jak widzę w erotycznych filmach. Czy ktoś z was miał już takie doświadczenia. Jeśli tak to może napisze kilka słów na ten temat.

Gość TwOj StaRyy
majaigucio100 Córciu ja będę tym drugim wącham twoją bielizne, chce cie ruchać ze stadem podstarzałych kolegów którym już tak nie staje jak młodym pełnym wigoru, mam warunek NASRAJ MI NA TWARZ

Gość oh Karol
Fajna sprawa tylko w odwrotną strone.Dwie kobiety i ja.Super sprawa ciezko znalezc do takiego trojkata ludzi,ale kto szuka nie bladzi

Gość tomtom
Na poczatek kup fajny wibrator i uzyj z partnerem,wibrator do cipki a penisa do ust.Najlepiej w pozycji 69.Wiem ze to nie to samo,ale bedziesz miala jako taki obraz jak to czujesz.W kazdym razie moja to lubi,a i ja lubie popatrzec na cipke mojej zonki jak to robi.Qrwa pelno tu masturbantow czasem az przykro czytac tych półdebili!!!

Gość szmocie jeden o nicku
tomtom SAM jesteś największym onanistom debilem i półmózgiem skoro siedzisz na damskim forum pedale bierz do ryja kutacha kolegi i wypierdalaj walic konia przecw3lony cieciu w trójkącie 2M +K

Gość zagubiona w sieci 546
byłam raz...było super...ale brakuje odwagi na kolejny :-)

Gość majaigucio100
Dziekuje za odpowiedzi. Niewiele sie jednak dowiedzialam :-( Pomysl z wibratorem moze i ok ja jednak nie lubie takich zabaweczek. Zastanawiam sie czy majac w sobie dwoch jednoczesnie bede odczuwala bol. Tego chyba boje sie najbardziej.

Gość Donek34
Zawsze marzy mi się taki seks. Nas dwóch a ona jedna. Wtedy można kobiecie dogodzić. Nie wyobrażam sobie innego trójkąta, typu one dwie a ja jeden. Nie dałbym rady. Z trudem bzykam żonę, tzn. nie stoi mi tak jakbym sobie tego życzył. Gdyby był drugi koleś, to być może i mi by lepiej stał, gdybym widział jak wsadza mojej żonie swoją pałę.

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.