Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samosia ślubna

dekoracja sama

Polecane posty

Gość samosia ślubna

Czy są tu dziewczyny które robia same dekoracje?? ja robię sama ma ławki w kosciele, kupuję kwiaty sztuczne same główki, organzę i gumkę z falbanką, większość dekoracji chce sama zrobić, chcę zaoszczędzić, a przy okazji to moze być fajna zabawa, czy jest ktoś tutaj jeszcze taki?? co mógłby się ze mną podzielić swoimi pomysłami??

Gość taka jedna z wrzesnia
hej ja tez planuje kupic i zrobic dekoracje sama kosciol auto i sala mam juz kilka pomysłów skad jestes?

Gość samosiu
nie sądzę żeby sztuczne kwiaty ładnie się prezentowały :/ Uważam że kwiaty w kościele powinny być prawdziwe a nie sztuczne. Zastanów się nad tym. Przecież dekoracja nie kosztuje az tak dużo zwłaszcza jeśli jest kilka ślubów w tym dniu to czasem ludzie mogą się dogadać i np jeśli w jednym dniu są 4 sluby to jedna dekoratorka robi wszystko i np 1000 zł rozkłada się na 4 pary to zaledwie po 250 zł . Pomyśl nad tym.

Gość samosia ślubna
jestem z małopolski, w dniu naszego ślubu nie ma innych ślubów, sztuczne kwiaty, no cóż, zdecydowałam się i zdania już nie zmienię, planuję kupić organzę o szer.12cm, zrobić kokardę i 2długie zwisy(nie wiem jak się to nazywa), w środku kokardy będzie sztuczny kwiat,sama główka, planuję kupić małe serduszka samoprzylepne i przykleić na tych kokardach, co do ozdób na samochód, też o tym myślałam, przyssawki kupić, kupić też rattan i kwiaty, i można zrobić piękne ozdoby za nie duże pieniądze, ja planuję kupić dużo rzeczy na allegro, tam można kupić kwiaty za 4,90 12szt kwiatów, organzę za 4zł za 9metrów, rattan za 6zł, i napewno mnie to nie wynesie dużo, my też ślub mamy późno więc jak by były w tym dniu inne śluby toby raczej te wszystkie ozdoby popadały, nie wszystko będzie sztuczne, kupię kwiaty na ołtarz żywe ale nie w kwiaciarni tylko na giełdzie, a też teściowa ma duży ogródek, tylko tu jest strach czy kwiaty się rozkwitną,

Gość samosia ślubna
co do sali, my mamy dom weselny już ustrojony ale pewnie tam też dużo będę zmieniać, mam wiele pomysłów, ale zobaczymy jak będzie z wykonaniem

Gość samosia ślubna
i cała ta kokarda będzie przyszyta do gumki z falbanką, aby było można na ławkę dać,