Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona_ja

zadbana kobieta -czyli jak rozumieja to mężczyźni ?

Polecane posty

umyte wlosy i czyste ubranie czy makijaz, modne ciuchy, pazurki zrobione , co rozumiecie przez "zdabana kobieta"

Gość ptasiek nastroszony
by jak się do ruchania rozdzieje fetorku nie było i skorup na pietach

Gość gfdfggfgfdgf
Ja jestem kobietą, ale dla mnie zadbana to przede wszystkim czysta, ze zdrowymi zębami (i generalnie dbająca o zdrowie, chociaż bez przesady), szczupła

Umyte włosy i czyste ubranie to podstawy higieny a nie zadbanie. Zadbana kobieta to kobieta która dba o wygląd, o ciało, stosuje kosmetyki, potrafi się dobrze ubrać, dba o sylwetkę, depiluje się itp

Gość gfdfggfgfdgf
Dareios, jeśli nie jest czysta to w moim mniemaniu nie jest już zadbana. A stosowanie kosmetyków nic nie da, jeśli laska nie dba o siebie "od wewnątrz", tj opycha się byle czym, nie ćwiczy itd.

oczywiście zadbana nie może być brudna, ale nie o to chodzi. po prostu czystość to jeszcze nie zadbanie

Gość gfdfggfgfdgf
A dla mnie to już zadbanie widząc, ile lasek z tłustymi włosamii, syfną cerą grubymi dupami chodzi po ulicy

Gość DruidMorales
Zadbana kobieta czyli taka która wyszła spod prysznica po uprzednim dwugodzinnym treningu na siłowni.

Gość DruidMorales
gruba dupa = niezadbana

wiem, ze zadbanie = brak grubej dupy ale gf cos tam, napisał/a ze czystosc to "już zadbanie widząc, ile lasek z tłustymi włosamii, syfną cerą grubymi d**ami chodzi po ulicy". wiec ja sie pytam jak ma sie czystosc do grubej dupy

Gość different***
Nie dba o siebie czyli nie dba o linie czyli ma gruby tyłek.

Gość no taka która nie jest gruba
czyli cwiczenia rozumieją jako dbanie o siebie z ładna fryzurą ciuchy nie musza byc supermodne, ale dobrze dobrane, uprasowane a umyte włosy i czyste ubranie to podstawy higieny, ale to za malo aby nazwac kobietę zadbaną

Gość DruidMorales
Mężczyźni mówią że szukają zadbanej dziewczyny, bo chcą być taktowni. Jakby byli mniej taktowni to by powiedzieli, że szukają laski bez grubej dupy ...

Gość DruidMorales
Jak pomalujesz gówno na zielono to myślisz że przestanie być gównem? :D Nawet najlepszy makijaż nie zrobi z kobiety piękności jak ma grubą dupę. Zadbanie to przestrzeganie diety, kalorii, ćwiczeń i higieny, a nie malowanie się pędzlem po ryju czy kupowanie sobie drogich ubrań.

Gość gfdfggfgfdgf
Grube dziewczyny mogą się odchudzić Bo dbanie o siebie typu "smarowanie się balsamami", podczas gdy w organizmie syf i dupa jak szafa, mija się z celem

grube dupy powinny się myc czyli powinny zachowac higiene ale zachowanie higieny to tylko jeden z elementów dbania o siebie

na dbanie o siebie składaja się elemeny -dbanie o figure -dbanie o higiene -opowiedni dobór ubrania -dbanie o fryzure -no i dbanie za pomoca kosmetyków, makijaż

Gość ja jestem 1980
wlosy , zeby. cera paznokcie, ubranie sexi.. i usmiech na twarzy , moze jestes nadasana, zla , skuza taka?

Gość chce byc gruba dupa
Tylko nie kazdy lubi byc chudy ja specjalnie jem duzo by utyc;) i nie chodze na silownie, bo mi sie nie chce. Wpierdalam wszystko jak leci ale sobie inne rzeczy robie myje sie, maluje, depiluje, balsamuje, ubieram ladnie, czesze, mam zrowy, piekny usmiech. Ale jem "smieci":P no i leniem jestem, bo nie uprawiam sportu ale zadbana kobieta nie musi miec wyrzeźbionego ciala ja i tak jestem zbyt koscista i probuje sie utuczyc i ni chuja:o nie umiem.g

Gość FacetPo30....
Zadbana to nie tylko ładnie ubrana i umyta ale też dbająca o swoją kondycje fizyczną,jestem po AWF i wiem ze zachowanie ładnej figury to kwestia chęci do regularnych ćwiczeń a jak komuś się nie chce, to...no cóż.

Gość el chulo
Tylko nie kazdy lubi byc chudy ja specjalnie jem duzo by utyc i nie chodze na silownie, bo mi sie nie chce. Wpie**alam wszystko jak leci Ale jem "smieci" no i leniem jestem, Czyli po prostu nie dbasz o siebie więc nie jesteś zadbana kobieta,proste.

Gość chce byc gruba dupa
a to co mam wpierdalac salatki i wylewac 7 poty by jeszcze bardziej schudnac mam 170 cm i waze 48 kg :o

Gość chce byc gruba dupa
akurat moje cialo samo o siebie dba a jak niektore musza sie meczyc to neich sie mecza i mysla, ze dbaja.

jeżeli jestes szczupła i nie musisz sie nad tym pracowac, to tylko pozazdrościc moze masz nadczynnosc tarczycy

Gość chce byc gruba dupa
nie wiem ale chcialabym z 5 kg sie utuczyc moze potem bym miala co rzeźbić, bo teraz to skora i kosci.